sábado, 9 de abril de 2011

Tot a punt per a la Festa del Rugby català


L'Estadi Olímpic Lluís Companys s'omplirà de gom a gom per veure l'enfrontament entre l'USAP i el Toulon · El conseller d'Interior, Felip Puig, presidirà el partit

Tot és a punt perquè aquest dissabte a la tarda l'Estadi Olímpic Lluís Companys s'ompli a vessar per viure la Festa del Rugby català promoguda per l'USAP i el Barça. Les 57.000 localitats disponibles per viure en directe l'enfrontament entre l'USAP de Perpinyà i el Toulon als quarts de final de la Heineken Cup, fa dies que estan exhaurides. Des de les onze del matí s'han preparat activitats lúdiques per als aficionats que vulguin començar a escalfar motors abans de l'obertura de portes de l'estadi, que es farà a les tres del migdia. Abans de l'inici del partit es farà u homenatge a la Federació Catalana de Rugby, una actuació castellera.
DISSABTE, 9 D'ABRIL DE 2011 05:00 H
La música també tindrà un paper important en aquesta jornada d'esport i catalanitat, amb les actuacions de Cesk Freixas a la prèvia i un concert d'Els Pets al Tercer Temps del partit. L'encontre estarà presidit pel conseller d'Interior, Felip Puig, i també ha anunciat que hi assistirà el candidat a l'alcaldia d'Unitat per Barcelona, Jordi Portabella.

En el món del rugbi, després del partit, els jugadors d’ambdós equips, els directius i els aficionats es retroben per compartir experiències. És el que es coneix com el Tercer Temps. És una mostra perfecta de la filosofia d’aquest esport. Els partits de rugbi comencen molt abans que els àrbitres xiulin l’inici del partit i acaben unes hores després, un cop celebrat aquest Tercer Temps.

Rugby and Tweets
Durant el partit, es convida a tothom a fer servir l’etiqueta #rugbycat acompanyant l’oficial #usapfcb per als seus comentaris. Un cop acabat el partit, els organitzadors d’aquest primer #rugbyandtweets anunciaran un punt de trobada per al tradicional Tercer Temps. Els primers piuladors que arribin al punt de trobada s’emportaran una samarreta del #rugbyandtweets. Aquesta iniciativa és impulsada per dos piuladors relacionats amb el món del rugbi català, Joaquim Tomàs (@joaquimtg) i Germà Capdevila (@gcapdevila), juntament amb la gent de la nova xarxa social temàtica eltercertemps.cat amb l’objectiu de reunir els usuaris de Twitter que s’estimen aquest esport, per conèixer-se personalment i compartir una cervesa alhora que gaudeixen del Tercer Temps. 

NOTÍCIES RELACIONADES