viernes, 1 de abril de 2011

Un grup d'ultres assalta una representació teatral al Teatre Nacional de Catalunya de Barcelona al crit de "Visca Crist Rei" i "Viva Franco"

Tornen els feixistes de "Crist Rei" i amb total impunitat reapareix el terror ultra a Barcelona, ​​després de l'agressió a Terrassa contra el referèndum.

Kaos. Antifeixista | 01 abr 2011 a les 10:26 | 
assalt ultra al TNC
Dues persones han interromput la funció de  Gang Bang, que es representa aquests dies a la Sala Tallers del TNC. Segons testimonis de persones que assistien a la representació de l'obra de teatre  dos individus "van  saltar a l'escenari del TNC interrompent la funció de  Gang Bang  cridant 'Viva Cristo rey' i amenaçant els actors!.".  Els atacants han llençat bombes pudoroses, un fet tipificat al codi penal.
L'entitat  E-Cristians va amenaçar l'obra amb una querella  perquè se situa en un local d'oci gai durant el cap de setmana de la visita del Papa, i el turisme pontifici fa incrementar la clientela del local.  Els ultres indentificats amb el lema de "Cristo Rey" responen al perfil dels grups ultradretans catòlics. Aquesta mena d'atacs d'ultres s'han reproduït amb impunitat durant les darreres dècades, amb atacs a cinemes, llibreries o  teatres.
Els dos ultres que han atacat l'escenari han fugit corrents de la sala sense que que se'ls pogués retenir. Així i tot, després dels aplaudiments del públic envers els actors que han restat bocabadats,  l'obra ha continuïtat amb normalitat. Els assaltants han llençat bombes pudoroses, confeccionades amb productes químics, que podrien haver causat una fugida tumultuosa massiva  al recinte amb conseqüències imprevisibles. Aquesta mena d'actes estan castigat pel codi penal espanyol, però habitualment compten amb la impunitat i la indulgència policial i judicial.
Les  crítiques de l'entitat ultraconservadora e-cristians  mantenen un correlat amb aquesta  agressió, ja  que havia demanat la retirada d'aquesta obra del TNC per abordar la relació entre homosexualitat i eEsglésia.  Aquesta obra de teatre  està ambientada en un local d'intercanvi sexual masculí durant la recent visita del papa a Barcelona.
El terrorisme ultra compta amb un llarg historial d'atemptats contra locals gais, sex-shops, saunes i llibreries durant  les darreres dècades. Aquesta activitat terrorista va girar entorn del grup Milícia Catalana, liderada per Carlos Francisoud i  d'orientació ultracatòlica i espanyolista, que tot i la gravetat dels seus atemptats (també contra locals independentistes com els del MDT a Plafrugell, Manresa i Barcelona, o  a la Clínica Dexeus) sempre van ser afavorits pel sistema policial i judical.
Els crits dels atacants de "Viva Cristo Rey!" remeten a un grup paramilitar que va sembrar el terror durant els darrers anys del franquisme i la Transció política.  Aquest grup comptava amb impunitat governativa i estava composta per joves feixistes que anys després han destacat en la seva carrera política conservadora, en el món judicial o l'empresarial, sense haver passat comptes amb la justícia pels seus crims terroristes.