dimecres, 13 d’abril del 2011

Zapatero menysprea la participació de la consulta de Barcelona


Considera que un 18%, encara que sigui una consulta no oficial i sense recursos econòmics, no es pot considerar un èxit.

DIMECRES, 13 D'ABRIL DE 2011 10:03 H
El president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha afirmat des del viatge oficial que realitza a la Xina, que el govern espanyol no es partidari 'sota cap concepte' de les consultes independentistes i ha destacat que la celebrada aquest diumenge a Barcelona només hi va votar el 18% de la població. Zapatero ha evitat pronunciar-se sobre el resultat majoritari que era favorable a la independència. 'Un alt percentatge? En fi, cadascú valora el que són 18 de 100. Si fos un 40% diria que seria impressionant i si fos un 60% quin seria l'adjectiu? Són 18 de 100', s'ha limitat a respondre.
Convé recordar que PSC i ICV governen la ciutat de Barcelona amb 18.000 vots menys que els que es van dipositar diumenge a les urnes de Barcelona Decideix, i que la consulta sobre la Diagonal organitzada per l'Ajuntament i amb més de tres milions d'euros de pressupost no va aconseguir arribar al 18% assolit per la consulta del 10A

NOTÍCIES RELACIONADES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada