martes, 31 de mayo de 2011

Chacón ja tenia a punt la web d'autopromoció per encarar les primàries del PSOE

Ho revela el diputat al congrés espanyol Jordi Xuclà · Qualifica Zapatero i Chacón de 'dos jugadors que es fan trampes utilitzant el mateix llibre d’estil'

El diputat de CiU per Girona al congrés espanyol Jordi Xuclà revela en una entrada al seu blog que la ministra espanyola de Defensa i aspirant a succeir Jose Luís Rodríguez Zapatero al capdavant del PSOE, l'espluguina Carme Chacón, ja tenia a punt la web d'autopromoció per concórrer a les primàries que finalment el PSOE no acabarà convocant perquè Chacón ha acabat renunciant a presentar-s'hi. Segons Xuclà, el dimarts a la tarda els fidels a Chacón encara estaven convençuts que hi hauria primàries i que la web seria operativa divendres mateix.
DIMARTS, 31 DE MAIG DE 2011 13:41 H
Segons el diputat, un dels fidels a Chacón li digué després del ple: ''T’asseguro que hi haurà primàries. I anem a guanyar-les. Ja saps que allò més freqüent en política és que els fills heretin dels pares (Chacón per Zapatero) i no pas que els pares heretin dels fills (Rubalcaba per Zapatero)''. El dijous, Chacón va convocar una roda de premsa urgent i va anunciar que feia 'un pas endarrere' per no esberlar el PSOE.

Què va passar entre dimarts a la tarda i dijous a migdia? 'Dimarts a la nit, la conversa en la que Zapatero comunicava a Chacón que la feia caure', explica Xuclà. Des del seu punt de vista, Chacón ha passat a ser 'una zapaterista deixada a la deriva pel seu mentor... dos jugadors que es fan trampes utilitzant el mateix llibre d’estil'.

Xuclà, portaveu de CiU a la comissió de Defensa, ressalta que ha pogut tractar Chacón durant tota la legislatura i n'apunta dues característiques 'que la fan difícil en el tracte quotidià: la inflexibilitat de qui vol guanyar les partides sempre 10 a 0 (això és impossible en política i en tantes coses bàsiques de la vida) i una presumpta superioritat moral de l'esquerra que ella vol encarnar les 24 hores del dia sense el més mínim marge per la distensió ni per l’empatia d’entendre que l’altre pot tenir també un punt de raó'.

Sense majories absolutes
Davant d'aquesta situació, Xuclà augura 'un escenari sense majoria absoluta per a cap partit', i considera que CiU 'pot recollir un vot pràctic, útil, amb un encàrrec ben concret: arregleu tot això amb un nou règim de separació de bens patrimonials mentre compartim teulat però no pas habitació ni pis (ni gaire amor, ni afecte). Un vot útil: pacte fiscal i gestió dels aeroports'. 

NOTÍCIES RELACIONADES