diumenge, 29 de maig del 2011

El Barça torna a guanyar a Wembley

L'equip de Guardiola s'endú la quarta Lliga de Campions · La celebració a Canaletes coincidirà amb l'acampada dels 'indignats'

El Barça de Josep Guardiola ha aconseguit aquest vespre endur-se la quarta Lliga de Campions per al club amb una victòria contundent per 3-1 davant del Manchester United. El club blaugrana aconsegueix aquesta fita després d'haver guanyat també la Lliga espanyola. Els gols de Messi, Pedro i Villa sumen una nova victòria a l'era Guardiola per afegir al triplet de la temporada 2008-2009 (Copa del Rei, Lliga espanyola i Lliga de Campions), en el seu primer any com a màxim responsable tècnic, l'històric sextet en la següent temporada amb la Supercopa d'Espanya, Supercopa d'Europa de futbol i el Campionat del Món de Clubs de futbol.
DISSABTE, 28 DE MAIG DE 2011 22:32 H
El Barça ha guanyat per quarta vegada la Champions aquest dissabte a la nit a l'estadi de Wembley per 3 gols a 1, en un enfrontament amb el Manchester United. El primer l'ha marcat Pedro al minut 27, el segons ha estat de Messi poc després de començar la segona part, al minut 53, i el tercer ha arribat al minut 69 del peus de Villa. És el segon títol de la temporada del F.C. Barcelona, que ja s'ha emportat la Lliga. Han jugat Víctor Valdés, Dani Alves, Gerard Piqué, Mascherano, Abidal, Xavi, Sergio Busquets, Iniesta, Pedro, Messi i Villa.

El Barça de Pep Guardiola continua fent història. Aquesta nit ha escrit un nou capítol a l'estadi de Wembley, a Londres, al mateix lloc on els blaugranes van aconseguir la primera Champions. Era el 1992, amb el Dream Team dirigit per Johan Cruyff i Guardiola també corria pel camp de joc.

Els blaugranes han marcat aquesta nit tres gols al Manchester United, que només ha aconseguit colar un xut a la porteria culer i amb polèmica pel possible fora de joc de Rooney, al minut 27.

El Barça de Pep Guardiola ha jugat la final de la Lliga de Campions amb Víctor Valdés, Dani Alves, Gerard Piqué, Mascherano, Abidal, Xavi, Sergio Busquets, Iniesta, Pedro, Messi i Villa. Carles Puyol, que ha començat a la banqueta, ha sortit al camp de joc a dos minuts d'acabar el partit.