dissabte, 7 de maig del 2011

El PSC s'esmuny de posicionar-se sobre el fons de competitivitat al Congrés


Els socialistes catalans esmenen la moció de CiU · Volen que el text, en lloc de reclamar el pagament insta les parts a negociar · El PSOE hi podria votar a favor

DIVENDRES, 6 DE MAIG DE 2011 16:59 H
El secretari general adjunt del grup socialista al Congrés, Daniel Fernández, ha presentat aquest divendres una esmena a la moció de CiU amb la qual insta al Govern a negociar el fons de competitivitat amb l'executiu espanyol. La proposta comptaria amb el suport del PSOE, amb qui ja han començat a parlar i amb qui, segons ha dit, hi ha 'una bona predisposició' per donar-hi suport. La moció es votarà dimarts vinent al Congrés i demana que l'Estat espanyol pagui a la Generalitat els 1.450 MEUR del fons de competitivitat corresponents al 2011. En l'esmena, el PSC demana que es convoquin 'els mecanismes bilaterals de negociació Estat-Comunitats Autònomes per acordar la concreció i aplicació dels compromisos'.
D'aquesta manera el PSC evitaria haver d'escollir entre desmarcar-se del PSOE reclamant el fons de competitivitat o desmarcar-se del front de partits catalans i despenjar-se de la reivindicació en plena campanya electoral. 

NOTÍCIES RELACIONADES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada