divendres, 20 de maig del 2011

Hereu s'encomana a Felipe González en el penúltim dia de campanya


Ernest Maragall ha admès que fa mesos 'no creia' en Hereu

L'expresident del govern espanyol, Felipe González, ha donat suport al candidat del PSC a l'alcaldia de Barcelona, Jordi Hereu, en un vídeo penjat a la web de l'alcaldable socialista. González ha mostrat 'respecte i admiració' per Hereu i ha dit que 'val la pena mantenir la línia i el rumb' de la capital catalana. En aquest sentit, ha lloat la seva transformació urbana i també el seu 'dinamisme juvenil', tot advertint que ara no és moment de 'tancar la ciutat en les pròpies fronteres'. Per la seva banda, l'exconseller d'Educació, Ernest Maragall, ha donat suport a Hereu, tot i admetre que fa mesos 'havia posat en dubte' la vàlua de l'encara alcalde.
DIVENDRES, 20 DE MAIG DE 2011 05:00 H
González s'ha mostrat especialment sorprès perquè hagi 'emergit' en els últims anys 'una resposta a la creativitat, la innovació i als desitjos dels joves per fer un esforç de muntar-se la vida en base a un motor del futur imprescindible com és la innovació'. En aquest sentit, creu que l'Ajuntament de Barcelona és 'possiblement qui ha estat més atent' a aquesta aspiració dels joves, amb alcaldes 'visionaris, joves i dinàmics'.

Ernest Maragall admet que fa mesos no creia en Hereu

Per altra banda, l'exconseller d'Educació, Ernest Maragall, ha donat suport al candidat del PSC a l'alcaldia de Barcelona, Jordi Hereu, en un acte a Sarrià-Sant Gervasi. Maragall ja havia aparegut al costat d'Hereu a Sant Andreu, però aquest cop ha pres la paraula i ha agraït a l'alcaldable que els hagi tornat 'l'esperança als progressistes'. L'exconseller ha reconegut que fa un temps havia 'posat en dubte' la candidatura d'Hereu i que així li havia fet saber.

Ara, ha dit Maragall, està 'convençut del seu lideratge, les seves idees, propostes i persones'. Maragall ha afegit que Hereu és 'més important que nosaltres junts en tant que PSC o Ajuntament de Barcelona' perquè 'les persones són més importants que les sigles'. 

NOTÍCIES RELACIONADES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada