dissabte, 4 de juny del 2011

Carod-Rovira anuncia que es dóna de baixa d'ERC

Diu que ho fa ara per no 'interferir' ni en les eleccions del 28N i del 22M ni en el procés congressual

El qui va ser president d'Esquerra Republicana de Catalunya entre 1996 i 2008 abandona el partit. Josep-Lluís Carod-Rovira aquest divendres al vespre ha fet arribar una carta a l'actual president de la formació, Joan Puigcercós, i al secretari general, Joan Ridao, on els comunicava que si bé ja feia mesos que s'havia distanciat del partit fins ara no n'oficialitzava la marxa per no 'interferir' ni en les eleccions ni en el Congrés Nacional, segons avança l'Ara. Rafael Niubò, home de confiança de Carod a Vicepresidència, ha lliurat la carta a la direcció del partit.
DISSABTE, 4 DE JUNY DE 2011 10:36 H
Josep-Lluís Carod-Rovira trenca el carnet d'ERC i s'afegeix al grup que fins ara ja conformaven Joan Hortalà, Àngel Colom i Pilar Rahola. Després d'uns mesos de mirar-se les crisis encadenades del partit des de la barrera, aquest divendres ha fet arribar una carta a l'actual direcció a través de Rafael Niubò en què explica que se'n dóna de baixa. 'Ho faig ara, quan formalment no ha començat el procés congressual, per no interferir-lo' explica a la missiva on també assegura que té la intenció de 'continuar treballant per fer una esquerra nacional plural'. 

A la carta, l'exlíder d'ERC treu pit i recorda que amb ell al capdavant el partit va aconseguir els millors resultats des de la República i es desentén de qualsevol culpa en la situació de crisi actual. De fet, apunta els actuals dirigents com a responsables perquè considera que quan ell feia política aquests maldaven per 'controlar' el partit. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada