divendres, 10 de juny del 2011

Concentracions i manifestacions dels indignats de Reus

Data: 07/06/2011

El proper dissabte 11 de juny, a les 12 del migdia està convocada una concentració-cassolada davant l'ajuntament de Reus amb motiu de la constitució del nou consistori. Aquesta convocatòria es realitza seguint l'acord de la trobada d'acampades d'indignats delPrincipat  que va tenir lloc el passat dissabte 4 de juny a Barcelona, on unes 200 representants de les diferents acampades escampades arreu de Catalunya, des del Maresme fins a la Seu d'Urgell, es van trobar per debatre i acordar les futures accions reivindicatives. Entre les decisions més importants, va sorgir amb força  les concentracions del dia 11 davant de tots els ajuntaments. La iniciativa preten recordar al nou equip de govern, "que no ens representen, que ja n'hi ha prou de corrupció política i de privilegis per als polítics, empresaris i banquers, i que estem per una democràcia real, transparent i participativa".

I pel seguent dissabte 18 de juny, a les 19h a la plaça Llibertat l'acampada de Reus ha anunciat una manifestació sota el lema "Contra la crisi i les retallades, defensem els nostres drets!". En el marc de les convocatòries que des de les acampades s'han fet pel 19 de juny per protestar contra les retallades, la comissió de mobilitzacions de l'acampada de Reus ha acordat convocar el dissabte 18, considerant "que és molt millor dia per a fer-la a Reus que no el diumenge 19. A més, des de Tarragona poden venir a la de Reus, i des de Reus podrem anar a la de Tarragona, que està convocada el dia 19 a les 19 h. a la plaça Imperial Tarraco".

Els indignats d'arreu de Catalunya acorden acampar el 14 de juny davant del Parlament, i finalment, el 19 de juny s'ha convocat una manifestació internacional "d'indignats" a les places de tot el món.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada