dilluns, 25 de juliol del 2011

Anglada exculpa l'excandidat que va expressar la seva admiració per l'assassí d'Oslo dient que no sap com funciona Facebook

Assegura que va afegir-se al grup per veure els comentaris que hi havia i que tot plegat ha estat 'una confusió'

Arran de l'episodi negre que va viure divendres Noruega i com ja és típic a la xarxa social Facebook quan succeeix algun fet important al món es va crear un grup per expressar admiració cap a l'autor confés de la mort de 76 joves. A aquest grup s'hi va afegir, fent click al 'M'agrada', un militant de la PxC que va ocupar el setè lloc a la llista del partit a les passades eleccions de l'Hospitalet, Alejandro Costa Durán, tal com va fer saber diumenge l'entitat Unitat contra el fexisime i el Racisme. Acte seguit, el líder de la formació, Josep Anglada, ha justificat l'acció del seu militant assegurant que va ser per poder veure 'els comentaris que hi havia' i que tot plegat ha estat 'una confusió'. 
DILLUNS, 25 DE JULIOL DE 2011 17:08 H
Segons la seva descripció, aquest grup, al qual aquest dilluns al matí estan adherides cinc persones de tot el món, ha estat creat per 'cristians a Hong Kong' que declaren que 'admiren l'acció del senyor Breivik del 23 de juliol' com 'una dedicació per la seva valentia'. Al mur només hi ha un comentari que diu 'Brevik ha fet quelcom correcte!'.

Tot això es pot llegir sense necessitat de prémer el botó 'M'agrada'. Anglada, però, ha exculpat el seu militant tot assegurant que, si va clicar aquesta opció, era precisament per poder veure els escassos comentaris de la plana. 'L'única cosa que pretenia aquest noi que té 18 anys era entrar al Facebook per fer una xafarderia dels comentaris que hi havia, en aquests moments no hi ha res més', ha declarat el polític de Vic. 'Ha estat una confusió', ha insistit.

Preguntat pel motiu pel qual Costa va prémer 'M'agrada' si la informació del grup es pot observar sense adherir-s'hi, Anglada ha defugit respondre tot al·legant que 'això del Facebook no és el meu fort'. 'No tinc ni idea no de com va', ha afegit el polític català, que té una plana similar a la de Breivik amb 7.638 admiradors a la mateixa xarxa social.

Anglada ha destacat que Costa, que 'no deixa de ser un simple militant', 'no va fer cap comentari ni a favor ni en contra'. Ara bé, també ha assegurat que el partit tractarà l'assumpte en el consell de presidència que té previst celebrar dimecres. 'Si PxC i el seu president, que sóc jo, detectéssim qualsevol indici de que la intenció hagués estat sumar-se a l'atrocitat que ha fet aquesta persona, evidentment no ens ho hauríem de pensar ni dos segons i seria una persona que seria expulsada del partit immediatament', ha assegurat. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada