dimecres, 20 de juliol del 2011

Francisco Camps anuncia la seva dimissió com a president de la Generalitat Valenciana

Camps dimiteix Francisco Camps, durant la roda de premsa en què ha anunciat la seva dimissió, en imatges de TVE. (RTVE)
AM L / JLO 2011.07.20 - 17:30
Emocionat i entre les llàgrimes dels seus consellers, el president de la Generalitat valenciana,  Francesc Camps , ha anunciat aquest dimecres la seva dimissió  com  "sacrifici personal"  pel bé de la seva comunitat, d'Espanya i del PP, i s'ha declarat"completament innocent "  del delicte que se li imputa en l'anomenada 'causa dels vestits'.
"No puc ser mai un obstacle perquè la veu de Rajoy arribi als espanyols", ha declarat Camps, processat en l'esmentada causa de la  trama Gürtel  per un suposat delicte de  suborn passiu impropi , davant els mitjans de comunicació congregats al Palau de la Generalitat. "Ofereixo el meu  sacrifici a Espanya ", ha afegit, destacant que se'n va amb" la  consciència tranquil  i el deure complert "i que ha fet realitat tots els seus projectes i il.lusions".
Així mateix, el fins ara president valencià ha carregat contra el  "sistema brutal"  que ha portat la "falsa" imputació d'una  investigació judicial  de la qual, segons ha dit, es demostrarà la seva inconsistència. Així mateix, ha reiterat que la seva  decisió  és "personal i ferm"  i ha dit que l'ha comunicat ja al president de les Corts perquè convoqui un  procés d'elecció  de nou president de la Generalitat.
  1. "No podran  demostrar res perquè no hi ha res ", ha insistit per carregar contra les "infàmies i les insídies"  que l'han portat a prendre aquesta decisió, ja marxar de la Generalitat, ha dit, "amb el deure complert" i amb " milers "de mostres de suport.
  2. Me'n vaig amb molt menys que amb el que vaig venir "Me'n vaig amb molt menys que amb el que vaig venir, carregat d'il • lusions somriures i afectes de milions de persones", ha assegurat Camps.
La renúncia presentada per Camps afecta exclusivament al seu càrrec al capdavant de la Generalitat Valenciana, però no a la seva condició com lídel del  Partit Popular de la Comunitat Valenciana , que tot i això ha convocat per a les 19.30 h una  reunió urgent  de la Junta Directiva Regional.
Camps s'enfronta, juntament amb l'exvicepresident del Consell  Víctor Campos , l'ex secretari general del PPCV  Ricardo Costa  i l'excap de gabinet de la Conselleria de Turisme  Rafael Betoret , a un judici per haver suposadament rebut vestits i altres peces de vestir de la  trama Gürtel . Campos i Betoret  han signat en el matí d'aquest dimecres la  conformitat , de manera que només faltaven per fer-ho Camps i Costa.

Relacionades en 20minutos.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada