divendres, 15 de juliol del 2011

Junqueras i Rovira presenten el seu projecte per una direcció d'ERC amb més pes del territori i major participació dels militants

'Construïm confiança' és l'eslògan de la candidatura · Asseguren comptar amb més de 1000 avals

En una posada en escena sòbria però austera, a les Cotxeres de Sants, Oriol Junqueras i Marta Rovira han presentat el que serà el seu projecte per la nova ERC en cas de vèncer en el 26 congrés que els republicans celebraran la propera tardor. L'aposta per escollir els candidats a les diferents conteses electorals en eleccions primàries internes o la possibilitat que els adherits a ERC puguin votar en la presa de decisions cabdals són algunes de les propostes d''obertura i regeneració'. Amb la finalitat de refer la moral i la confiança de les bases d'Esquerra, l'eslògan triat per la candidatura ha estat l'indicatiu 'Construïm confiança'. Una major representació del territori en l'executiva d'ERC és l'altra gran aposta, conscients que el coixí municipalista és l'esquelet des d'on reconstruir la malmesa formació de l'esquerra independentista.
13 DE JULIOL DE 2011 20:00 H
La número dos de Junqueras, la jove advocada Marta Rovira, ha estat l'encarregada d'explicar els punts del programa que faran arribar als prop de 7.000 militants d'ERC. A més de les primàries i les consultes sobre temes transcendents, pretenen obrir el partit a noves fórmules de militància, la creació d'un síndic del militant a qui traslladar queixes i greuges o la celebració de conferències temàtiques.

En un intent de tancar ferides entre sectors i antics dirigents, la candidatura de Junqueras i Rovira crearà un consell assessor d'antics alts càrrecs de govern i de partit, una mena de consell consultiu de savis. S'apostarà perquè la Fundació Irla sigui més un think tank que no una secció d'estudis històrics com està orientada en l'actualitat.

El termini per a l'entrega dels avals finalitza aquest dilluns 18 de juliol. Fins al moment, només Carles Bonet ha presentat una candidatura alternativa a la de Junqueras. L'exsenador Bonet compta amb l'aval dels darrers representants del sector carodista del partit.

NOTÍCIES RELACIONADES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada