dilluns, 18 de juliol del 2011

Prop de 30.000 assistents clouen una de les edicions més multitudinàries de l'Acampada Jove

Les JERC qualifiquen 'd'èxit rotund' el festival i avancen que repetiran emplaçament per l'any vinent

'Èxit rotund', així han qualificat els organitzadors de la setzena Acampada Jove en fer balanç després de concloure-la dissabte a la nit amb els darrers concerts. Segons les JERC, responsables de l'esdeveniment, asseguren que amb aquesta edició celebrada a Montblanc 's'ha consolidat com el festival políticomusial de referència als Països Catalans'. Durant tot el cap de setmana s'han aplegat 'més de 27.000 joves' i ha superat les expectatives dels organitzadors, tal i com ells mateixos expliquen. El director de l'Acampada Jove, Gerard Gómez, l'ha valorat com 'una de les millors dels últims anys' i ha considerat que 'ha fet un salt tant per l'afluència de públic, com per l'oferta musical i cultural'.
DILLUNS, 18 DE JULIOL DE 2011 05:00 H
De la mateixa manera, Gómez ha destacat en el seu balanç que, 'més que mai el festival ha sabut combinar lluita i reivindicació amb música i festa, cosa que converteix l'Acampada en una proposta diferent a la resta d'ofertes, i que va més enllà d'un simple festival d'estiu'. Lax'n'busto i Brams van ser els encarregats de tancar el cap de setmana amb els seus concerts la nit de dissabte a diumenge. Brams, a més, retornaven a l'Acampada després del seu comiat el 2005. La vetllada l'ha van completar els Dr. Calypso, Dept, els italians Modena City Ramblers, i la Balkatalan Experience que va finalitzar les actuacions.

Al llarg dels tres dies d'Acampada Jove, han passat per l'escenari principal grups com Els Pets, La Pegatina, Strombers, La Gossa Sorda, Dr. Ring Ding, Bongo Botrako, The Locos i Xeic. També han actuat Els Catarres, N'crisi i Katarrama a l'escenari de la Plaça. A més, el president d'Esquerra Republicana de Catalunya, Joan Puigcercós, juntament amb el portaveu de les JERC i director de l'Acampada Jove, Gerard Gómez, i el portaveu de Bildu, Pello Urizar, van protagonitzar l'acte polític central del festival.

Aquesta és la setzena edició del festival, la tercera consecutiva a Montblanc. Abans, l'Acampada va celebrar-se 9 anys a Arbúcies, i 4 anys més a Sant Celoni. Des de les JERC han assegurat que l'any vinent, 'amb molta probabilitat, el festival repetirà a Montblanc'.

ETIQUETES acampada jove, jercmontblanc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada