dijous, 15 de setembre del 2011

Amazon vendrà llibres en català


Distribuirà 50.000 títols en la nostra llengua a banda de publicacions en èuscar i gallec

La popular llibreria en línia Amazon ha anunciat que des d'Amazon.es distribuirà llibres en català. El seu vicepresident, Greg Greeley, ha fet saber que a través del domini espanyol el web disposa d'un apartat de llibres en català amb 50.000 referències englobades en una vintena de gèneres. Així doncs, el portal egemònic de venda en línia més important i divers que actualment té un catàleg d'1,8 milions de llibres impresos i 8.000 títols electrònics, se suma a la distribució de títols en català i ho fa amb una oferta rica i variada que es complementa amb la vida de títols en èuscar igallec

 DIMECRES, 14 DE SETEMBRE DE 2011 11:13 H
En una carta adreçada als clients, Amazon recorda que es va obrir al públic l'any 1995 i explica que el primer enviament fet a l'estat espanyol es va fer a Burgos. Amb aquest llançament, la popular botiga virtual posa a la venda 2,5 milions de llibres en espanyol i en altres idiomes, més de 130.000 DVD, 450.000 CD i més de 65.000 productes d'electrònica de consum, entre d'altres.

Igual que en les webs americana i anglesa, Amazon ofereix l'opció de subscriure's a un compte 'premium'. Per 14,95 euros l'any, es compromet a enviar les comandes amb un màxim de 3 dies i de manera gratuïta. Una opció que, segurament, anima els clients a fer més compres. Sense pagar aquesta quota anual, els enviaments són gratuïts per compres superiors a 19 euros.
ETIQUETES amazoncatalàen líniallibres
directe.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada