diumenge, 30 d’octubre del 2011

Bosch respon a Duran que aniran a Madrid a defensar 'alt i clar' el país i no a 'fer negocis'

Defensa que el dret a decidir és una proposta 'madura' i útil per tots els sectors socials
El candidat d'ERC-RCat-Catalunya Sí a les eleccions generals, Alfred Bosch, ha assegurat aquest diumenge que la seva coalició anirà a Madrid a defensar 'alt i clar' Catalunya i no a 'fer negocis' o a 'vendre el país per un plat de llenties', en referència al candidat de CiU, Josep Antoni Duran Lleida. Responent a les crítiques de Duran a la proposta del dret a decidir dels independentistes, Bosch ha dit que la seva proposta ha estat 'madurada' i reflexionada durant molt de temps, i han arribat a la conclusió que és beneficiosa i útil per amplis sectors socials, sobretot en un moment de crisi econòmica i amb una previsible 'majoria absolutíssima' del PP. Bosch ho ha dit al barri de Trinitat Vella de Barcelona, on s'ha reunit amb el pare Manel Pousa i alguns expresos en procés de reinserció social.
DIUMENGE, 30 D'OCTUBRE DE 2011 15:54 H
Bosch ha defensat que la proposta del dret a decidir s'ha de defensar al Congrés amb fermesa, sinceritat i claredat, per prioritzar, abans de res, els interessos de la ciutadania catalana i la seva qualitat de vida econòmica, social i política. Segons ell, qui millor pot defensar el país, són els qui es mantinguin més ferms davant del PP. Per això, vigilaran a quins pactes arriba CiU amb el futur govern espanyol.

A més, Bosch ha dit que l'opció sobiranista no és 'divisiva', sinó que busca la unitat dels catalans, perquè és en benefici de tots ells. 'Construirem país però el defensarem a Madrid'.Bosch ha fet aquestes declaracions al barri de Trinitat Vella, on s'ha trobat amb el pare Manel Pousa i alguns expresos i persones amb situacions complicades a qui el capellà ajuda de diverses maneres. En referència a aquesta qüestió, Bosch ha defensat la igualtat d'oportunitats per tothom i les segones oportunitats per aquells que cauen en la delinqüència o la marginació, ja que això garanteix una societat cohesionada. En aquest sentit, ha dit que no està d'acord amb les cadenes perpètues.
ETIQUETES:boschduran lleidaercmadrid

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada