viernes, 28 de octubre de 2011

CiU rebutja que la capital de Catalunya entri a formar part de l'Associació de Municipis per la Independència


L'equip de govern de l'Ajuntament de Barcelona ha rebutjat la proposta presentada per UnitatxBCN · L'ens ja agrupa 65 municipis.
DIVENDRES, 28 D'OCTUBRE DE 2011 16:02 H

El grup municipal de Convergència i Unió a l'Ajuntament de la capital catalana ha rebutjat el prec que ha presentat UnitatxBCN on es proposava entrar a formar part de l'Associació de Municipis per la Independèncial'organització que va nèixer a Vic el setembre passat i que actualment ja agrupa 65 municipis. L'equip de govern, tot i valorar positivament el prec d'UxB, l'ha rebutjat perquè creu que s'hauria hagut de presentar en un altre format que no fos un prec a fi i efecte d'assolir un consens més ampli. Així, sota l'argument del continent i no del contingut, CiU ha vetat que Barcelona formés part d'aquesta llista que no para de créixer. L'agrupació municipal independentista d'ERC+Dcat+Rcat a l'Ajuntament vol que Barcelona, com a capital de Catalunya, s'afegeixi a participar 'en la creació de l'associació d'ens locals que té per objecte promoure l'exercici del dret a decidir, d'acord amb dels principis fonamentals dels drets humans de la carta de les Nacions Unides i el Pacte Internacional dels Drets Civils i Polítics que l'estat espanyol va ratificar l'any 1977'.  

Les noves adhesions

Al recompte que el directe!cat ha fet fins ara, cal tenir en compte les adhesions de Tordera, Arenys de Mar, la Roca del Vallès, Sant Carles de la Ràpita, Mataró, Terrassa, Gomés, Fogars de Montclús, Medinyà, Vilanova i la Geltrú, Cabrils, Vilassar de Mar, Sant Fruitós de Bages, Caldes de Montbuí, Rubí, Sant Feliu de Guíxols, Amer, Ullastrell i Blanes. 
ETIQUETES: associació municipis independènciabarcelona