diumenge, 9 d’octubre del 2011

Duran i Lleida augura que es retallarà 'i molt' de TV3

El cap del grup de CiU al Congrés dels Diputats lamenta les retallades en sanitat però diu que val més 'amputar un dit' que 'tota la cama'

DIUMENGE, 9 D'OCTUBRE DE 2011 11:46 H
Josep Antoni Duran i Lleida, cap de CiU al Congrés dels Diputats, ha dit aquest diumenge que el Govern està retallant de tot arreu, i que es retallarà 'i molt' de TV3. Ho ha dit a Punto Radio, preguntat per les retallades en sanitat. En aquest sentit, Duran ha dit que en aquest camp és 'd'on menys es retalla'. El dirigent nacionalista ha lamentat aquestes retallades, però ha advertit que hi ha una situació 'que cal afrontar' i ha assegurat que val més 'amputar un dit' que no pas 'tota la cama'.
Duran ha recordat la dificultat econòmica que es travessa i ha situat en aquest context el fet que el Govern retalla 'de tot arreu'. Ha afegit, però, que 'd'on menys' es retalla 'és de sanitat', malgrat admetre que és un sector sensible i que és el que ha generat 'més protestes'. Però per exemplificar que les retallades no obliden ningú ha dit: 'També retallem de TV3 i es retallarà i molt de TV3'.

Un altre cop parlant de sanitat ha justificat les retallades assegurant que 'hi ha una situació que cal afrontar' i advertint que, de vegades, 'val més amputar un dit' que esperar a haver-ho de fer amb 'el conjunt de la cama'.

I finalment ha picat l'ullet als metges assegurant: 'Els metges estan mal pagats. Han de tenir una remuneració molt més adequada al valor que significa la seva aportació a la salut dels ciutadans. Per tant cal parlar d'aquestes coses i de quina manera obtenim diners per garantir la sostenibilitat del sistema sanitari'.

ETIQUETES: duranretalladestv3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada