diumenge, 2 d’octubre del 2011

Junqueras recepta sacrifici i invoca l'exemple de Víctor Torres i Heribert Barrera per aconseguir la majoria social per la independència


En els discursos de proclamació Marta Rovira promet que la pluralitat i la meritocràcia seran elements distintius de la nova direcció d'ERC

Oriol Junqueras és des d'aquest dissabte nou president d'ERC, un cop ha quedat oficialment proclamat al 26è Congrés que el partit ha celebrat a Girona. El nou màxim dirigent d'Esquerra ha inaugurat el seu mandat amb un discurs ple d'èpica i història i el record a dos dirigents recentment traspassats, Víctor Torres i Heribert Barrera. Dos exemples del 'sacrifici' que Junqueras proposa als catalans per aconseguir els objectius de llibertat i justícia social. A partir d'ara Junqueras promet treballar durament amb 'paciència, rigor, i esforç' i amb l'objectiu de 'sumar', no només als independentistes i als defensors de l'estat del benestar, sinó 'a tota la gent bona d'aquest país'. També ha apel·lat ‘a tota la gent que vulgui treballar per tirar endavant el país, a treballar per sortir de la crisi, que vingui a ajudar Esquerra Republicana de Catalunya, perquè a Esquerra Republicana de Catalunya treballarem amb totes les nostres forces per aconseguir la independència de Catalunya’, ha emfasitzat Junqueras.
DISSABTE, 1 D'OCTUBRE DE 2011 21:30 H

El president dels republicans ha explicat que Esquerra ha escoltat els ciutadans i és per això que ha fet un gran esforç de renovació i de confluència. ‘Creiem que és imprescindible obrir el partit a la societat i sumar, perquè estem convençuts que la llibertat i la justícia social són del tot necessaris pels  nostres ciutadans’, ha raonat Junqueras. 

Per la seva banda, la secretària general, Marta Rovira, ha explicat: ‘És necessari obrir un nou escenari de dissolució de sectors i de les famílies tradicionals, un escenari que posi en valor la pluralitat i la meritocràcia, on es treballi de valent, amb voluntat positiva i integradora, per tornar a fer d’Esquerra Republicana una força política central i renovada’. ‘Més del 80% dels ciutadans estan a favor del concert econòmic, i més del 90% a favor de l’Estat del Benestar. Esquerra és l’únic partit que defensa el concert econòmic i l’Estat del Benestar alhora, i tenim l’obligació de traduir en representació parlamentària la voluntat política dels catalans’, ha reblat Rovira.

ETIQUETES Congrés ERCERCEsquerrajunquerasMarta RoviraPuigcercósRovira
NOTÍCIES RELACIONADES


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada