divendres, 7 d’octubre del 2011

[Per això serveixen els rescats i les retallades socials] Grècia comprarà 400 tancs als EUA


Segons el diari SVD Näringsliv citant la revista "Hellenic Defence & Technology".L'operació aconseguiria un muntant de "desenes de milions de dòlars".Vergonyós.
La república | larepublica.es | dv 7 oct, 2011 a les 16:08 |
Mentre que la crisi del deute europeu continua amb la possibilitat de Grècia es quedi sense diners en qüestió de setmanes, i amb el sistema bancari europeu a punt del col.lapse, Grècia sembla haver decidit prendre una decisió important per afrontar el futur immediat: comprar 400 tancs als Estats Units.
Segons el diari SVD Näringsliv citant la revista "Hellenic Defence & Technology".L'operació aconseguiria un muntant de "desenes de milions de dòlars".
El número dos d'Papandreu va dir que "si deixem l'euro, hauria de defensar els bancs amb tancs"
La informació confirmaria el que fa poc més de tres mesos va dir el número dos de Papandreu, Theodoros Pangalos, que ha assenyalat que els que plantegen sortir d'euro són "extremadament estúpids" encara que siguin "professors universitaris, analistes, o economistes", i ha assenyalat que " si deixéssim l'euro, caldria posar tancs per defensar els bancs ". Més informació www.hellenicdefence.gr

kaosenlared.net / notícia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada