dijous, 10 de novembre del 2016

Un regidor de Badalona denúncia davant el fiscal a Albiol per banalitzar un intent de linxament

El líder del PP català va mofar-se a Twitter d'un intent de linxament contra un regidor del PP al qual suposadament havia confós amb un de Guanyem Badalona.

El coordinador del PP a Catalunya, Xavier García Albiol EFE

El tinent d'alcaldia de Badalona José Téllez, de la candidatura Guanyem Badalona formada per Podem, la CUP i independents, ha presentat un escrit de denúncia davant la Fiscalia de delictes d'odi i discriminació contra el coordinador del PP català, Xavier García Albiol, per un tuit en el qual banalitzava un intent de linxament.
La denúncia ha estat presentada aquest dimarts davant de la Fiscalia, portant un comentari fet per l'exalcalde a Twitter en què, segons l'acusació, es "descriu i banalitza uns fets especialment violents i perillosos". Albiol va mofar-se que en un camp de futbol de Badalona gairebé linxen un assessor del PP al confondre'l amb Téllez, acompanyant el text amb una emoticona de riallada. El líder del PP ha assegurat després que era "una ironia".
Per Téllez, la intenció d'Albiol és la de "atacar i atemorir col·lectivament a tots els que pensen de manera diferent, generant un sentiment per expansió de por i inseguretat a la resta de la població", el que per a ells és una incitació a l'odi, la discriminació i la violència.
Per això el regidor ha reclamat a la Fiscalia contra delictes d'odi que iniciï una investigació sobre els fets. "La manera en què el Sr. García Albiol ha expressat la seva idea contrària a la del Sr. Téllez suposa, per les circumstàncies, una incitació a l'odi, la discriminació i la violència, infringint valors superiors com la no discriminació per raó d'ideologia", addueixen en la reclamació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada