dimecres, 17 de novembre del 2010

Camacho: 'Montilla no pot aparcar la disfressa de nacionalista i recuperar ara la d'espanyol i espanyolista'


Acusa el candidat del PSC a la reelecció 'de renegar i abandonar dels seus principis'

La candidata del PP de Catalunya a les eleccions, Alícia Sánchez-Camacho, ha assegurat aquest dimarts que el candidat del PSC a la reelecció, José Montilla, 'no pot deixar la disfressa de nacionalista aparcada i recuperar ara la disfressa d'espanyol i espanyolista'. Sánchez-Camacho ha recalcat que Montilla 'durant aquests anys s'ha disfressat de nacionalista i durant el seu mandat ha pactat amb ERC'. Encara ha anat més enllà quan ha acusat el president de la Generalitat 'de renegar i abandonar dels seus principis' i ha dit que 'ningú se'l creu a Catalunya, ja sigui anunciant peatges o un altre cosa'.
DIMECRES, 17 DE NOVEMBRE DE 2010 05:00 H
Des d'un bar de Cornellà, en un acte de campanya electoral, ha criticat que Montilla digui ara en campanya electoral que abaixarà els peatges. De fet, ha considerat que no sabia si Montilla 'creu que els catalans no tenen memòria, ja que va dir que no pactaria amb ERC i ho ha fet i hi ha hagut dos tripartits'. També ha carregat contra ERC perquè 'plantejava una Catalunya lliure de peatges' i s'ha fet el contrari i 'han incrementat més peatges a Badalona i a la comarca i els han pujat a Catalunya un 12% per sobre de la mitjana a l'estat espanyol.

Sánchez-Camacho ha criticat que Montilla durant aquests anys 's'ha disfressat de nacionalista i aquests quatre anys ha pactat amb ERC; és qui ha pujat els peatges; ha deixat Catalunya endeutada; ha deixat 700.000 aturats; un 41% d'atur dels joves i, junt amb Pasqual Maragall quan era president, ha imposat multes als comerços, als bars i a aquells que posen rètols en castellà'.

En aquesta línia, ha remarcat que Montilla 'ha permès que els comerciants que tenen els propietaris de bars i els empresaris tinguin multes i sancions per posar rètols en castellà'. També ha afirmat que ha permès que hi hagués referèndums independentistes.

Directe.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada