dimecres, 3 de novembre del 2010

Carretero: 'Seran els Manolos qui ens faran independents'

El president i candidat de Reagrupament ha dit que qui farà que Catalunya sigui independent serà la immigració nascuda a Espanya i vinguda a Catalunya a viure. En un acte de campanya, un andalús de Parets li va dir a Carretero: 'em sento tan català com en Jordi Pujol, el Carod-Rovira o el Carretero'. 

03.11.2010 - 21:11 - Països Catalans

"Els Manolos de torn seran els que ens faran ser independents perquè ells van de cara a barraca", ha dit el president i candidat de Reagrupament al Parlament de Catalunya.

Carretero va fer aquestes declaracions després que en un acte de campanya a Granollers se li acostés un veí de Parets nascut a Granada que li va dir: “em sento tan català com en Jordi Pujol, el Carod-Rovira o el Carretero”.

Carretero ha afirmat que per assolir l'estat propi, "hem d'anar a parlar sense cap mena de por amb els milers i milers de 'Manolos' perquè ells ja fa temps que van fer la seva desconnexió.” Finalment, el líder de Reagrupament va dir que la majoria de “Manolos” “parla més bé de Catalunya que els Samaranchs de torn”.

Més informació:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada