dijous, 4 de novembre del 2010

Herrera també vol els seus propis Cativistes


ICV també es dota d'una xarxa pròpia a Internet: 'Jo faig campanya per l'Herrera'

ICV se suma al seguidisme del PSC envers Convergència. Si fa uns mesos, José Montilla va presentar una aplicació per a iPhone similar a la que CiU ja havia llançat al juny, ara és la formació de Joan Herrera la que també ha creat una xarxa social a Internet per mobilitzar el seu electorat, com ve a ser la xarxa convergent Cativistes, activa des del gener. En aquesta xarxa social ecosocialista (jofaigcampanyaper.joanherrera.cat), els simpatitzants poden consultar l'activitat diària d'Herrera i fins i tot concertar cites amb ell 'per explicar-li directament les seves propostes i preocupacions'.
DIJOUS, 4 DE NOVEMBRE DE 2010 10:33 H
Els simpatitzants podran crear el seu propi perfil a la xarxa social, alhora que ja s'hi han posat en marxa diverses iniciatives com un concurs per premiar el vídeo més original en el que la gent explica per què votarà a Joan Herrera.

El text de presentació d'aquest videoconcurs afirma: 'Sabem que sou creatius. Que amb una càmara a la mà ens podeu donar a conèixer mil i una raons per votar en Joan Herrera. Us proposem que ens feu arribar les vostres creacions i que participeu en aquest concurs.'

El portal també permet formular preguntes al candidat o llegir un còmic sobre la crisi econòmica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada