dimarts, 2 de novembre del 2010

Les JERC entren en campanya pronosticant 'El Futur' de Catalunya


N'han repartit 50.000 exemplars · Compta amb dues portades diferents per explicar els dos horitzons que poden obrir-se després del 28-N


Finalment s'ha aclarit la incògnita i el diari gratuït El Futur, que feia dies que s'anunciava a la xarxa, és una de les iniciatives estrella de les JERC de cara al 28-N. Fins a 50.000 exemplars del diari s'han distribuït aquest dimarts a universitats i estacions de tren i de metro, amb la voluntat d'alertar sobre les dues alternatives polítiques que s'obriran després de les eleccions. D'aquesta manera el diari compta amb dues portades diferents, una que especula amb un pacte PSC-CiU on 'Mas i Montilla governaran plegats una Catalunya que vol fer les paus amb la Constitució espanyola' i una altra portada que pronostica: 'Esquerra força un acord per la convocatòria d'un referèndum d'independència'. La voluntat de les JERC és mobilitzar els joves catalans perquè a les eleccions 'triïn el seu futur'.
DIMARTS, 2 DE NOVEMBRE DE 2010 10:29 H

Aquest dimarts les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) han desvelat la incògnita al voltant del diariEl Futur que havia sorgit a la xarxa les darreres setmanes. Els joves republicans han repartit 50.000 exemplars del diari gratuït El Futur, el diari de campanya de les JERC, a les principals universitats, estacions de tren i de metro del Principat per explicar tot el que pot passar al país després de les eleccions del 28 de novembre.

Les JERC han decidit publicar elles mateixes aquest diari amb dues portades diferents, per explicar els que, segons ells, són els dos horitzons possibles que es poden obrir després de les eleccions al Parlament de Catalunya. Per una banda, creuen que 'es pot tornar a l'autonomisme involutiu d'una sociovergència forta', o per altra banda, 'engegar el camí cap a la independència si Esquerra és decisiva i pot forçar la convocatòria d'un referèndum'.

Les joventuts d'Esquerra també introdueixen en aquests escenaris diferents notícies en l'àmbit de les infraestructures i l'ecologisme (cementiri nuclear), les polítiques socials (polítiques de joventut) o la valentia a l'hora de defensar la llengua catalana (Llei del cinema i decret d'universitats) ja que les JERC consideren que en tots aquestes aspectes es faran importants retrocessos si Esquerra no és determinant.

El Futur també es pot llegir de manera electrònica al seu web, però amb la publicació en paper i de manera gratuïta les JERC volen denunciar la mancança existent en l'oferta de diaris gratuïts de qualitat en la nostra llengua.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada