diumenge, 14 de novembre del 2010

Puigcercós assegura que el PSOE, el PP i el govern espanyol 'haurien de ser il·legalitzats'


El cap de llista d'ERC lamenta la situació de Batasuna i la no condemna de la violència al Sàhara.

El candidat d'ERC a la presidència de la Generalitat, Joan Puigcercós, ha assegurat aquest dissabte que el PSOE, el PP i el govern espanyol 'haurien de ser il·legalitzats'. En un acte organitzat per les joventuts del partit, Puigcercós ha assegurat que l'Estat 'competeix amb Turquia en la il·legalització de partits', en referència a Batasuna, i ha denunciat que tant socialistes com populars 'es neguen a condemnar la violència del govern marroquí contra el poble saharaui'. La candidata de les JERC i número nou, Gemma Lago, ha assegurat que en aquestes eleccions 'o guanya Espanya de la mà del PPC, o guanya la llibertat de la mà d'ERC'.
DIUMENGE, 14 DE NOVEMBRE DE 2010 05:00 H
El candidat a la presidència de la Generalitat també considera que a ulls de l’Estat ‘som una colònia, perquè no decidim sobre el nostre futur’, en referència a polítiques tan importants com en energia, infraestructures, fiscalitat o beques. Per Puigcercós, ‘encara queda molt camí, però estem cada cop més a prop. Hem de convèncer més gent que cal un canvi’.

Puigcercós ha fet també una crida a confirmar la remuntada i a superar el PP el 28-N. ‘Ens volien deixar fora de joc, però al final som on som, amb la independència en boca de tothom. Per això Mas i Montilla tenen por, per això no volien una sentència abans de les eleccions que confirma que no podem esperar res de Madrid’, ha dit Puigcercós, i ha afegit que ‘el contrari de la valentia és la covardia, deixar de lluitar, renunciar a canviar la realitat. Nosaltres assumim la realitat, tot i la dificultat, però som conscients que la podem canviar’. Per això el líder independentista no dubta que ‘Esquerra ha posat les condicions perquè quan una persona parli català, se senti d’aquest país i no com un foraster’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada