dijous, 4 de novembre del 2010

Solana: "Una Catalunya Independent no cabria a Europa"


L'exministre del PSOE considera que l'Estat propi 'no seria bo per a ningú: ni per Catalunya, ni per Espanya ni per Europa'

DIMECRES, 3 DE NOVEMBRE DE 2010 15:40 H
L'exsecretari general de l’OTAN i històric dirigent del PSOE, Javier Solana, ha carregat durant contra l'independentista aquest dimecres des dels micròfons de RAC1. En el marc de l'ofensiva del PSC contra l'independentisme, Solana ha assegurat que 'una Catalunya independent no tindria lloc a Europa', i a més ha considerat que l'Estat propi 'no seria bo per a ningú: ni per Catalunya, ni per Espanya ni per Europa' i en aquest sentit ha pronosticat que l'estructura de la UE 'no es pertorbarà amb coses innecessàries'. Finalment, l'excap de la diplomàcia europea ha volgut treure ferro a les reivindicacions catalanes en assegurar que 'aquest món té problemes globals, no nacionals'.

En l'entrevista a El món a RAC1, Solana ha reconegut que 'a Espanya continuem vivint en una espècie de tafaneria política' i, en clau espanyola, ha volgut aventurar un nom com a possible successor de José Luís Rodríguez Zapatero: 'Dono un nom: Alfredo Pérez Rubalcaba'. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada