divendres, 25 de febrer del 2011

Duran veu un error parlar de Països Catalans i acusa ERC i SI de donar vots a Camps


El líder d'Unió creu que els partits independentistes s''han equivocat' a l'implantar-se a València · Carrega contra els republicans pel 'numeret' de les pancartes al Congrés

El portaveu de CiU al Congrés i president d'UDC, Josep Antoni Duran i Lleida, ha reconegut que Catalunya ha comès 'errors polítics' respecte a València, i ha citat la mateixa utilització del terme 'Països Catalans' substituint la voluntat del poble valencià. En la seva carta-web setmanal, Duran ha opinat que s'equivoquen també partits com ERC i SI que s'implanten com a força política al País Valencià per discutir-se 'només uns milers de vots i restar-los a les posicions catalanistes de partits valencians', com el Bloc Nacionalista Valencià. Tot això, ha dit, són vots per al president Camps i per al PP en general, com ho és el 'numeret' que ERC va muntar al Congrés mostrant cartells de rebuig al tancament de TV3.

DIVENDRES, 25 DE FEBRER DE 2011 19:06 H
En la seva carta-web, Duran ha afegit que en qualsevol cas, 'ni tots aquests errors en el seu conjunt ni cap d'ells per separat justifiquen la política lingüística del PP', de Camps i de part del Partit Socialista Valencià.

Ha desitjat que la 'racionalitat s'imposi' i que TV3 es pugui veure al País Valencià, perquè, segons ha argumentat, València i Catalunya 'necessiten anar de bracet' per assegurar el futur de l'eix mediterrani. 'Seria una llàstima que s'aixequessin fronteres en allò que més ens uneix, que són la cultura i la llengua', ha opinat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada