divendres, 25 de febrer del 2011

Google vol contractar joves catalans amb inquietuds creatives


El gegant d'Internet exigeix mobilitat als seus futurs empleats del país
El líder mundial de la recerca en línia, compromès en moltes altres àrees a la xarxa, ha explorat el mercat del treball català del coneixement, aquest dijous. Aquesta reunió va ser proposada pel Parc Tecnològic de la Universitat d'Esade CREAPOLE, a Sant Cugat del Vallès, a l'àrea de Barcelona.
Dijous, 24.2.2011. 21:30h
El gegant americà Google ha mostrat aquesta setmana el seu interès per Catalunya, després de participar en exclusiva, la setmana passada a Barcelona, al Congrés Mundial del Telèfon Mòbil. Aquesta vegada, la multinacional coneguda per tots els usuaris d'Internet ha participat a un dia sencer de consultes per tal d'atraure nous talents. Aqueixos encontres han estat organitzats pel Parc d'Innovació Tecnològic Esade Creàpolis de Sant Cugat del Vallès, al nord-oest de Barcelona. La companyia de Silicon Valley sembla haver detectat una important presència a Catalunya de perfils que coincideixen amb els seus criteris. Joves, amb talent i amb projectes personals, que proporcionen un valor afegit per al líder de la xarxa, aqueixos futurs possibles empleats s'han d'adequar al màxim a les exigències i les estratègies del grup.

Aquesta sessió de reclutament, titulada "Talent Carreer Forum", s'ha dut a terme en un espai empresarial on es dóna preferència a les entrevistes individuals. Els candidats han tingut l'oportunitat de presentar-hi llurs habilitats, adaptant-se a la política de contractació actualment implementada per Google a Europa. Les grans empreses catalanes Damm i Gallina Blanca, així com l'americana Sara Lee, també eren presents en aquesta gran cita d'ocupació. Per a Google, que experimentava un primer intent de penetració del centre universitari Esade Creàpolis, la contractació de personal, de Catalunya o d'enjondre, suposa un requisit major. De fet, la mobilitat és una condició imprescindible per als candidats que es volen incorporar a la companyia, que aplica des d'Irlanda les estratègies vàlides per a tota la Unió Europea.

Reclutament Google al parc tecnològic Esade Creàpolis, Sant Cugat del Vallès, dijous 24 de febrer 2011 © ACN
Reclutament Google al parc tecnològic Esade Creàpolis, Sant Cugat del Vallès, dijous 24 de febrer 2011 © ACN



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada