divendres, 25 de febrer del 2011

LibreOffice 3.3.1 està disponible


25 FEBRER 2011 PER SOFT-LLIURE
Picture
Després d'un parell de Release Candidate es troba disponible la primera versió de correcció d'errors de LibreOffice 3.3. Es tracta de la versió 3.3.1.

Segons indiquen en l'anunci , aquesta versió busca millorar l'estabilitat de la suite, eliminar diversos bugs i crashes que afectaven la suite en les diferents plataformes. Però a més, indica que compta amb nous colors en les icones  que estan basats en el branding de  "The Document Foundation" , juntament amb laactualització de diverses traduccions .

Notes de l'alliberament.
  • Aquesta versió és bit a bit idèntica a la 3.3.1 Release Candidate 2 , de manera que no cal descarregar ni instal lar si té aquesta versió ja.
  • La distribució per a Windows és una organització internacional a construir, així pot triar l'idioma de la interfície d'usuari preferit. contingut de l'Ajuda es troba disponible a través d'un servei en línia, o bé com una instal lació independent.
  • Per usuaris de Windows que han OpenOffice.org instal.lada, li aconsellem que abans de desinstal lar , ja que registra el tipus de fitxer mateixes associacions.
  • Si utilitzeu Windows 2000, pot exigir que aquesta actualització abans de poder instal lar LibreOffice.
  • Si executeu Linux , el GCJ variant de Java té problemes coneguts amb LibreOffice, aconsellem per exemple, ús OpenJDK lloc.
  • LibreOffice conté totes les revisions de seguretat de OpenOffice.org a 3.3.0, i tal vegada més com un efecte secundari del codi de neteges.
Mentre que  encara hi ha certs errors  coneguts que es resoldran per a la propera revisió.
  • Si instal extensions de tercers que aportin la seva ajuda pròpia, només pot ser capaç de veure que després d'instal lar el helppacks separada en Windows.
  • En Windows, Python basat en extensions no poden ser registrats en LibreOffice.
Descarga.Los arxius necessaris per instal lar aquesta actualització es troben presents en el centre de descàrrega , oferint alternatives per a les diferents plataformes . Mentre que els que tinguin instal lat LibreOffice via dipòsits  (en qualsevol distribució) en les pròximes hores / dies hauran de rebre l'actualització.

Articles relacionatsFont: elsoftwarelibre.wordpress.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada