dijous, 17 de març del 2011

Al Japó aconseguir reprèndre alimentació elèctrica cap a la planta averiada

17 març 2011 / 23:03 MSK
Els enginyers japonesos van aconseguir reprendre l'alimentació elèctrica del sistema de refredament dels reactors i dipòsits de combustible nuclear consumit en la planta nipona Fukushima-1 , segons ha informat l'Organisme Internacional d'Energia Atòmica.

Segons informació de diversos mitjans de comunicació, en l'àrea del tercer bloc podrien albergar reserves de combustible d'urani i plutoni per al funcionament del reactor.

Les autoritats del Japó en un comunicat informar que ja van acabar de posar la xarxa de transport d'energia elèctrica cap al reactor número dos. Els especialistes planegen posar-la en funcionament després que hagi finalitzat l'operació de llançar aigua al reactor número tres.
Les autoritats nipones van decidir no seguir duent a terme l'operació de arrogar l'aigua cap al tercer bloc de la plana nuclear en crisi Fukushima-1 des de vehicles especials per un risc a la salut del personal que presenten els alts nivells de la radiació prop de l'objecte , segons ha informat el canal NHK.
Aquest dijous s'estaven efectuant les tasques de arrogar l'aigua cap al tercer bloc de la planta. En l'operació participaven helicòpters de les forces d'autodefensa del Japó, juntament amb vehicles especials dotats de potents canons d'aigua.
Després de l'operació va ser registrat un augment de 3,7 microsieverts en els nivells de radiació fins a arribar als 4.000 microsieverts per hora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada