dimarts, 15 de març del 2011

Canal 9 apadrina Intereconomía

DIMARTS, 15 DE MARÇ DE 2011 05:00 H

Que la caverna mediàtica espanyola té clares vinculacions amb el PP és per tots sabuts, i es pot comprovar a diari veient el tuf ideològic que propagaven les televisions autonòmiques d'aquells territoris controlats pels populars, amb punts de vista més propis de El Mundo o l'ABC que del servei públic que s'esperaria de Telemadrid o Canal 9.

Precisament Canal 9 ha estat protagonista aquests dies en saber-se que l'emissora de Francisco Camps no és que tingui simpatia per les tesis ultres d'Intereconomia, sinó que cada dimarts cedeix físicament els estudis públics de Radiotelevisió Valenciana (RTVV) a Radio Intereconomia perquè aquests hi puguin gravar les seves tertúlies.

Tal com revela el diari Levante, cada dimarts la periodista i col·laboradora de Canal 9 Isabel Durán, acompanyada d'Alfonso Rojo, graven des de les instal·lacions de RTVV a Burjassot la tertúlia 'La espuela' que s'emetrà hores més tard per a tot l'Estat a Ràdio Intereconomia. Per fer-ho, utilitzen els tècnics de l'emissora pública valenciana, i connecten amb els estudis centrals d'Intereconomia a Madrid a través de la línia telefònica RDSI que paga el Govern valencià.

D'aquesta manera, es confirma que la Generalitat valenciana no només veu amb bons ulls, sinó que costeja les emissions d'Intereconomia, des d'on, ara fa uns mesos, es va acusar la consellera de Salut catalana, Marina Geli, de 'guarra', provocant una polèmica que va tancar-se amb sancions. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada