dimarts, 15 de març del 2011

El Barça confirma que demandarà la Cope

Florentino li ha dit a Rosell que no hi té res a veure
Redacció / 15/03/2011 17:12
El FC Barcelona ha confirmat aquest dimarts que demandarà la Cadena Cope per les afirmacions que es van fer en un programa esportiu de l’emissora el diumenge passat, quan, citant fonts del Reial Madrid, es va insinuar que els jugadors del primer equip del Barça es dopen. El club blaugrana ha explicat que ja va fer un comunicat dilluns en què exigia una rectificació a la Cope i, com que aquesta no s’ha produït, ha optat per acudir als tribunals. 


El secretari i portaveu de la Junta del FC Barcelona, Toni Freixa, en roda de premsa, ha dit que el club “va estar esperant obtenir aquesta rectificació expressa i contundent” per part de la Cope durant tot el dilluns, i que “aquesta rectificació no s'ha produït de manera satisfactòria”. Freixa al·ludia així a la disculpa pública que va fer Juan Antonio Alcalá, el periodista que va donar aquesta informació sobre les acusacions madridistes de dopatge al Barça. Una disculpa que en tot moment va ser a títol personal, sense que la Cope s’hagi pronunciat oficialment. Per la qual cosa el Barça no n’ha tingut prou.

Hi haurà demanda encara que hi hagi rectificació
Freixa ha afegit que “en els propers dies el club interposarà davant els jutjats de primera instància de Barcelona una demanda de protecció del seu dret a l'honor en reclamació dels danys i perjudicis causats pels responsables de la difamació”. I que ho farà “amb independència que finalment es pugui produir” aquesta disculpa, tenint en compte el “greu atemptat a la reputació i al bon nom del FC Barcelona” que haurien causat les afirmacions fetes en els micròfons de la Cope. 

Florentino diu que no en sap res
El portaveu blaugrana també ha revelat que qui sí s’ha dirigit al FC Barcelona és Reial Madrid, d’on, segons la Cope, han sorgit aquestes insinuacions. Freixa ha explicat que el president del club blanc, Florentino Pérez, ha trucat al president del Barça, Sandro Rosell, i li ha assegurat que ell “no té res a veure amb aquests fets”. Una afirmació que Rosell “ha escoltat i que, lògicament, no té cap motiu per no creure”, ha dit Freixa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada