dimarts, 29 de març del 2011

El President Pujol diu prou. "Independència o esborrament" a què esperem?

DIMARTS, 29.3.2011. 21:10 H
#majoriaabsolutappensfaralliures 

El President Pujol en una conferència aquest vespre a l'Universitat Pompeu Fabra ha dit prou: "durant quaranta o cinquanta anys he procurat convèncer els catalans que no creien en la possibilitat d’una Catalunya amb el reconeixement, la garantia i la  capacitat de projecte que ens calen en el marc espanyol. Ara aquests  arguments no els tinc".   "L'alternativa està entre la independència i l'esborrament de Catalunya"

"Ara només tinc (d'argument) el de la molt gran dificultat d’assolir la  independència.” “En tot cas ara ja hi ha un fet que fabrica independentistes, i a un ritme accelerat, que és un conglomerat de dignitat ferida i de sensació d’ofec econòmic futur no està escrit però la ferida és viva. Cada cop més viva". 

Albert Om defineix el pacte fiscal al diari ARA:“Esperar que algú necessiti molt els nostres vots i ens els vulgui canviar per un feix de bitllets. Aquell amor il·lús s’ha acabat. Ara sexe de pagament.”

CiU sobretot la branca d’UDC, prega a Déu que el PP no tingui majoria absoluta, per poder seguir fent política de pidolaire, com diu el mateix Duran, la majoria absoluta del PP provocaria un xoc amb Catalunya i per un cop té molta raó.




La majoria absoluta del PP, ens farà lliures !!!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada