dissabte, 12 de març del 2011

Flightcare contra la CNT

L'empresa de handling Flightcare de l'aeroport del Prat demana danys i perjudicis al Comitè de vaga ia la CNT per la vaga convocada a l'agost, a més de que sigui declarada il legal.

CNT de l´Hospitalet de Llobregat | 11-3-2011 a las 17:17 |
Què més ens queda per veure? Quan una empresa de la talla de Flightcare posa en marxa una sofisticada maquinària judicial per a castigar als seus treballadors, simplement pel fet de voler organitzar un sindicat coherent, hi ha un problema en algun lloc.Deixant de banda el debat de perquè a Flightcare li interessen els sindicats CCOO, UGT i CGT a la seva flamant Comitè d'Empresa, que tindria la seva molla, sorgeix la pregunta: què passa pel cap d'un "responsable" empresarial quan no repara en despeses per tractar d'aixafar a una Secció Sindical? Què passa quan es nega la més mínima i elemental comunicació? Què passa quan s'arroguen el dret dóna decidir si els treballadors poden anar o no a la Vaga? 
Hi ha dret a que en aquest país es amenaci treballadors perquè no vagin a la vaga? ¿Cal una falta de respecte més gran cap a l'esforç diari d'aquests milers de treballadors que amb el seu treball fan que sigui possible que la cúpula de Flightcare (i per extensió la de FCC) es portin grans beneficis? (Segons el diari "20 minuts" d'2011.03.10 un conseller de FCC es porta 384.000 € / any ... sense comentaris)
Hi ha dret que es neguin les més mínimes i elementals normes de seguretat i higiene, que s'obliga a treballar amb molt menys personal del necessari, que es permetin el luxe de tenir un treballador aparcat a casa "per rebel" i pagar-li igualment el seu sou per manament judicial?
Hi ha dret que els Sindicats "majoritaris" mirin a una altra banda?
Segons sembla, amb l'objectiu de picar a la Secció Sindical de la CNT, els diners sobra ... i fins i tot es permeten el luxe de demanar-li judicialment als membres del Comitè de Vaga i al Sindicat CNT de l'Hospitalet 2.500 € de "perjudicis "generats per les Vagues de agost (tot i que van forçar encobertament uns serveis mínims del 100% ... sense comentaris.)
Si poguessin ens demanarien presó ... Doncs ja saben on som ... on sempre va estar la Classe Treballadora, movent les rodes de l'economia per beneficiar els chupópteros de sempre, on els vestits d'Armani no baixen no fos cas que es taquin, on es exigeix ​​treballar amb dignitat, on s'exigeixen sous dignes i jornades dignes ... i si per això ens tiren a sobre una legió d'advocats, doncs ja sabrà Flightcare la imatge que vol donar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada