dilluns, 7 de març del 2011

Oriol Pujol qualifica Montilla de "buscabregues" i Iceta li demana que es retracti

Picabaralla de CiU i el PSC per les crítiques de l'expresident a les retallades

Redacció / Agències / 06/03/2011 19:12
El president del grup parlamentari de CiU, Oriol Pujol, ha qualificat aquest diumenge de "buscabregues" el primer secretari del PSC, José Montilla, per haver criticat les retallades impulsades pel Govern i per haver dit que s'està carregant l'Estat del Benestar. El viceprimer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha demanat a Pujol que es retracti.

Pujol ha fet aquestes declaracions a a Vilanova i la Geltrú, on ha dit que les crítiques de Montilla al Govern per les retallades "sonen una mica a buscabregues". Al seu parer, el socialista sap millor que ningú la situació financera de la Generalitat perquè ell va ser president amb el tripartit.

El convergent també ha afirmat que, si CiU parla del passat – una de les qüestiosn que recriminava Montilla- és perquè els toca gestionar-lo i perquè creuen que si no expliquen la situació, "difícilment s'entenen les mesures i els s'ajustin que cal emprèn

Iceta: “Pujol hauria de demanar perdó per la seva actitud”.

Les declaracions de del fill de Jordi Pujol han tingut una resposta ràpida. El portaveu del PSC, Miquel Iceta, ha demanat al convergent que es retracti a través d'un escrit que ha publicat al seu blog amb el títol 'Plantem cara a les retallades!' ( http://diaridemiqueliceta.wordpress.com).

“Per respondre les opinions i les raons de José Montilla, Oriol Pujol no ha trobat altre argument que l’insult, titllant el President Montilla de 'camorrista'”, explica. Per això, creu que Pujol “hauria de demanar perdó per una actitud impròpia de la seva alta responsabilitat política”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada