dissabte, 17 de setembre del 2011

Resultat 19-12, sense proesa ni sorpresa, a l'Estadi Aimé Giral de Perpinyà

Dissabte, 17.9.2011. 00:30h

19 a 12 és el resultat del quart partit de la temporada per a l'USAP, qui no ha assolit la facilitat, aquest divendres al vespre a l'Estadi Aimé Giral de Perpinyà. Els sang i or progressen en llur cohesió, sense encara assolir una articulació de forces i d'estratègies. Amb 12 punts, ocupen el quart lloc de la classificació general del Top 14.

La quarta jornada del Top 14 ha quedat positiva per a l'USAP, que es devia de madurar la seua estratègia de retorn abans d'entrar en el gruix del campionat. Aquest divendres a la nit, a l'Estadi Aimé Giral de Perpinyà, els homes de Jacques Delmas s'han pogut tranquil·litzar, produint tanmateix un joc àmpliament perfectible, després d'una victòria contra el Castres, una derrota pesant contra el Racing Métro, i victòria curta de cara al Brive. No obstant això, amb l'objectiu d'aconseguir una posició de lideratge en les etapes finals, l'USAP s'ha aprofitat la falla del Montpeller, la del dubte, adjudicant-se la victòria, 19 a 12. Dominant el marcador amb un 9 a 3 al descans, els sang i or, amb l'esperança d'acabar iniciant llur temporada amb força, però, només han produït un joc àton, davant d'un Montpeller Rugbi Club que subtava enra més que ells. Jacques Delmas havia associat a la xarnera el mig de melé Florian Cazenave i l'obridor Nicolas Laharrague, idènticament al partit enfront de Brive, mentre que a l'ala Michel Joffrey ha estat substituït per Armand Batlle. Per sobre de tot, Jérôme Porical, que va aglutinant les prestacions salvadores setmana rere setmana, ha aguantat la casa USAP, un cop més, assolint 14 punts, mentre que Adrien Planté ha ofert a l'equip, al minut 62.

L'USAP, que ara ocupa el quart lloc en la classificació general, amb 12 punts, s'abocarà ràpidament a la preparació del seu partit contre el Biarritz Olímpic, previst divendres 23 de setembre a l'Estadi d'Aguilera. A banda d'això, en l'àmbit dels seu mitjans de difusió, el club va intensificant l'ús del seu servei Usap.fm, un sistema audio que ofereix entrevistes consecutives dels partits, amb la immediatesa de la ràdio.