diumenge, 23 d’octubre del 2011

La Sala Stroika, de Propaganda pel Fet!, obre portes avui a Manresa

Amb una festa d'inauguració · A partir d'aquest divendres comença a funcionar de cara al públic aquest nou local de 1.350 metres quadrats.


DIJOUS, 21 D'OCTUBRE DE 2010 05:00 H
Kay Studios i Propaganda pel fet! han aconseguit que el panorama musical català compti amb una nova i gran eina: l'Stroika, la nova sala destinada a la promoció de la música en directe. Aquest vespre se celebra la festa d'inauguració i serà a partir de divendres quan a Manresa s'obrin les portes d'aquest local de 1.350 metres quadrats amb un equipament ampli i ben dissenyat al servei de l'excel·lència musical per a professionals i públic. Stroika, a més, també serà un local d'assaig de grups en gira i centre de formació, a la vegada que combinarà la programació pròpia de concerts, la que es generi a la Casa de la Música i les sessions de discoteca, en les quals un DJ resident punxarà, tots els divendres, dissabtes i vigílies de festiu, rock, hip-hop, reggae, pop, rumba, mestissatge i indi.
El projecte de construcció de la sala que ha tingut un cost de 1.300.000 euros va iniciar-se fa dos anys i el resultat és una sala amb capacitat per a 850 persones i un pressupost anual de 240.000 euros amb aportacions de l'Ajuntament de Manresa, la Generalitat de Catalunya i els socis de l'espai. La presentació del tercer disc de Plouen i Estepa Mediterrània i el programa OFF de la Fira Mediterrània de Manresa donaran el tret de sortida a una programació que inclou una desena de concerts fins al mes de desembre amb Lax'n'Busto, Remendaos, Skatalà, Beth, Obrint Pas, Kop, Ai, Ai, Ai, The New Raemon i Berri Txarrak, entre d’altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada