divendres, 7 d’octubre del 2011

La vicepresidenta catalana diu que els funcionaris cobraran la paga extra de Nadal


Artur Mas, Joana Ortega i Andreu Mas-Colell. (EFE)
EFE. 2011.07.10
La vicepresidenta del Govern català , Joana Ortega, ha assegurat avui que "tots els funcionaris de la Generalitat cobraran la paga extra" de Nadal, perquè el Govern vol "recuperar el prestigi" de treballar en l'Administració pública i que les rebaixes salarials siguin consensuades.

Segons ha indicat la vicepresidenta Ortega en una conferència organitzada per Nova Economia Fòrum, el compromís expressat pel president de la Generalitat, Artur Mas, que els consellers i alts càrrecs de l'Administració catalana no cobraran la propera paga extra , com a mesura exemplaritzant, no afectarà als funcionaris.
Ha subratllat de forma textual, en aquest sentit, que "tots els funcionaris de la Generalitat cobraran la paga extra" de Nadal, entre altres motius perquè "volem recuperar el prestigi de treballar a l'Administració pública" i evitar que es degradi.
En canvi, el compromís expressat pel president Mas després de conèixer-se que l' Institut Català de la Salut (ICS) vol rebaixar a la meitat la paga extra de Nadal dels metges, sí que s'estendrà als "càrrecs de confiança"-o personal eventual-del govern de la Generalitat.
En la seva conferència, la vicepresidenta ha "emplaçat" a partits, sindicats i organitzacions empresarials "a treballar en la consecució d'un gran acord de país per sortir de la crisi".

Relacionades en 20minutos.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada