dissabte, 8 d’octubre del 2011

Mas tem que el 20N li 'passi comptes' per les retallades

Es dirigeix a les persones que 'entenen una mica menys' els ajustos que està fent l'executiu català

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha alertat aquest dissabte que el 20N no és el moment de 'passar comptes' amb el Govern, sinó de reforçar-lo. Durant el consell nacional conjunt que ha aprovat les llistes i el programa electoral de CiU, Mas s'ha dirigit a la gent que 'se sent més confosa, més preocupada per algunes actuacions del Govern, que les entén una mica menys', per dir-los que 'el moment de passar comptes amb el Govern serà d'aquí a tres anys'. 'Ara no és el moment de passar comptes, ara és el moment de donar-li força perquè pugui fer tota la feina al servei de Catalunya', ha exclamat Mas, que ha reconegut que aquestes eleccions es produeixen en un moment 'excepcional'.
DISSABTE, 8 D'OCTUBRE DE 2011 15:23 H
'Ara no és moment de passar comptes, és el moment de donar-li força perquè pugui fer tota la feina al servei de Catalunya', ha exclamat Mas, que ha indicat que espera poder-se presentar a les properes eleccions catalanes 'amb la feina ben feta i amb la cara ben alta'. 

És més, ha subratllat que si CiU demana el suport de la ciutadania no és precisament per 'anar a escalfar cadires o per anar a quedar bé'. Ha remarcat que l'acció del Govern està demostrant que CiU no es mou per interessos electoralistes. 'Demanem el suport per fer una feina i prendre decisions que de vegades ens poden perjudicar electoralment', ha reconegut.

Però ha remarcat que, precisament, aquesta és la grandesa del servei públic: 'No mirar tant per tu o pel partit, sinó pel teu país, que és el que en aquest moment està fent CiU'. 

Les eleccions del 20N també han de servir, segons Mas, per reforçar Catalunya, és a dir, reforçar l'economia productiva envers l'especulativa, per projectar el país internacionalment i per reforçar que les inversions en infraestructures es facin realment on hi ha valor afegit, i no allà 'on no les utilitza absolutament ningú'.

En declaracions als periodistes després del consell nacional, el candidat de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, ha assegurat que no temp cap vot de càstig per les retallades del Govern, sinó que confia que el votarà la 'majoria silenciosa' que dóna suport a l'acció de l'executiu català.

Ús responsable dels serveis públics i treballar més i millor
El president de la Generalitat ha demanat als catalans un canvi d'actitud per sortir reforçats de la crisi, per enganxar-se al carro d'Europa, que ja n'està sortint. Ha reclamat, en primer lloc, fer una reflexió a fons com a societat per 'treballar més i millor', però també fer un ús 'responsable' dels serveis públics.

Perquè si no, a base d'estirar i estirar i estirar en una època de pocs diners, el que fem és posar en risc això que ens ha costat construir tant, que és l'estat del benestar', ha argumentat. Aquestes actituds noves, al seu parer, són les que representa CiU i especialment el seu candidat, Josep Antoni Duran i Lleida.

Finalment, Mas ha apel·lat a no deixar-se portar per la idea que els propers comicis són cosa de dos, PP i PSOE. Ha reconegut que existeix aquest risc, i que aquestes eleccions són 'les més complicades' de tot el cicle precisament per aquest motiu. 'Aquestes eleccions són cosa de dos per anar a la Moncloa, però per defensar Catalunya, sobretot és cosa d'un, de CiU', ha conclòs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada