diumenge, 31 d’octubre del 2010

Contundent 5 a 0 del Barça davant el Sevilla

Dissabte  30.10.2010  23:53

L'Hèrcules ha perdut davant el Madrid i el València empata a un amb el Saragossa
Contundent resultat del Barça en el partit de lliga davant del Sevilla: 5 a 0, amb gols de Messi (3' i 63'), Villa (23' i 89') i Alves (51'). El Barça s'ha lluït en aquesta nova victòria, la tercera consecutiva, amb què se situa en segon lloc de la classificació, a un punt del capdavanter, el Reial Madrid.
I és que, tot i que el partit ha començat amb bon peu per l'Hèrcules, que ha marcat al segon minut (Trezeguet), finalment els alacantins han perdut per 1 a 3.
Per la seva banda, el València ha acabat el partit amb el Saragossa amb un empat a un: dos gols marcats pel mateix jugador, Lanzaro. El futbolista del Saragossa ha marcat només dos minuts després de començar el partit, però el maitex jugador ha causat l'empat en marcar en pròpia porta al minut 42.
Demà serà el torn dels partits del Vila-real contra l'Sporting i 'Espanyol contra el DeportivoMallorca i Llevant jugaran dilluns a Palma.