diumenge, 31 d’octubre del 2010

Detingudes cinc prostitutes i identificats 188 clients en una batuda en el prostíbul de la Jonquera

13:39 h   31/10/2010
La Policia Nacional, en col·laboració amb la policia de la Jonquera, ha detingut cinc prostitutes d'origen brasiler per infringir la llei d'estrangeria durant una operació al nou prostíbul de la Jonquera, el Paradise, el més gran d'Europa. A les detingudes se'ls obrirà un expedient d'expulsió i el jutjat de guàrdia haurà de determinar si ingressaran en un centre d'internament d'estrangers. Durant l'operació també s'han identificat 188 clients i 125 dones que presumptament exercien la prostitució.


En el prostíbul fronterer hi poden arribar a treballar unes dues-centes prostitutes i es va inaugurar fa només nou dies, el 21 d'octubre, envoltat de polèmica. L'Ajuntament de la ciutat va intentar evitar fins a l'últim moment l'obertura del local. Malgrat que el consistori li va negar la llicència en un principi, una sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya va obligar l'Ajuntament a atorgar-la als promotors perquè tenien tots els papers en regla.

El propietari del negoci, que té dos prostíbuls més a la província de Girona, ja ha estat detingut en diverses ocasions per delictes relacionats amb la prostitució, contra els drets dels treballadors i amb blanqueig de capitals. 

La Policia Nacional té previstes més operacions com la de la matinada passada en el prostíbul de la Jonquera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada