diumenge, 20 de febrer del 2011

Mas demanarà a Francisco Camps que reconsideri l'apagada de TV3


Mas considera 'ridícula i absurda' la persecució que pateix l'emissora catalana al País Valencià

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha considerat 'ridícula i absurda' l'apagada dels repetidors de TV3 al País Valencià. 'El govern valencià en aquest tema concret no ha estat precisament massa sensible i quan vegi el president Camps li demanaré que reconsideri la decisió', ha assenyalat Mas. 'Estem fent el ridícul. Com pot ser que en ple segle XXI, quan pots veure gairebé tots els canals que vulguis, dos comunitats veïnes i amb el mateix idioma no puguin veure les respectives televisions entre elles', ha reflexionat en veu alta el president català. Mas, que aquest dissabte a la tarda visitava el Circuit de Catalunya coincidint amb la celebració dels entrenaments de la Fórmula 1, ha reconegut dificultats econòmiques per mantenir la competició automobilística a Catalunya, però s'ha compromès a treballar per la continuïtat dels grans premis a partir de 2013, un sector 'que mou l'economia i genera riquesa'.
DIUMENGE, 20 DE FEBRER DE 2011 05:00 H
Respecte a aquesta continuïtat de la Fórmula 1 al Circuit de Catalunya, Mas no s'ha volgut mullar excessivament i ha sembrat alguns dubtes. 'Les dificultats no s'han d'amagar, intentarem trobar-hi solucions', ha assegurat el president de la Generalitat. 'De tota manera, aquest any el Gran Premi el tindrem segur i l'any que ve també', ha puntualitzat Mas. 'I si tenim temps perquè l'economia torni a funcionar i la Generalitat vagi a millor aleshores procurarem que això tingui continuïtat perquè és esport, per la tradició gran i sòlida del motor a Catalunya i perquè és un sector que mou l'economia i genera riquesa', ha enumerat el president català.

Mas ha visitat el Circuit de Catalunya acompanyat de l'alcalde de Montmeló, Antoni Jesús Guil; el president del Consorci del Circuit de Catalunya, Vicenç Aguilera; el delegat territorial de la Generalitat a Barcelona, Salvador Jorba; el secretari general de l'Esport, Ivan Tibau; el president del RACC, Sebastià Salvadó, i el director general del Circuit, Salvador Servià. A la zona de boxes, on estan instal·lats els diferents equips, ha compartit impressions amb Jaume Alguersuari i ha fet una 'volta ràpida' al traçat de Montmeló amb el jove pilot català al volant. 

NOTÍCIES RELACIONADES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada