dijous, 3 de març del 2011

El Barça fitxa Shakira

Per treballar en projectes solidaris
Redacció / 01/03/2011 10:52
Shakira, amb la seva fundació Pies Descalzos, que té projectes d'educació que arriben a gairebé 3.000 nens desfavorits a Colòmbia, serà també la veu de la Fundació FC Barcelona al món. Segons publica avui el diari Mundo Deportivo.

Ambdues fundacions, van entrar en negociacions ja fa gairebé un any i recentment s'ha arribat a un acord pel qual uneixen esforços i recursos que resultarà en la posada en marxa de dos centres, un a Colòmbia i un altre als Estats Units, on la Fundació FCB fomentarà allà, a través de l'esport, els valors del Barça que tan bé reflecteix avui el primer equip, com la solidaritat, la cultura de l'esforç, la companyonia, l'amistat, el sacrifici o la tolerància, una tasca complementària als objectius de la fundació de la cantant, Pies Descalzos, dedicada essencialment a la formació acadèmica.

La cantant va expressar el seu entusiasme per aquesta aliança amb el FC Barcelona, a través de la seva Fundació, el que aporta visibilitat i credibilitat al seu gran projecte humanitari i solidari, a qui dedica grans esforços personals (tant en dedicació com en la cura de milers de nens) per buscar més i més recursos.

Tot indica, a més, que l'acord acabarà desenvolupant un ventall ampli d'activitats conjuntes.



eldebat.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada