diumenge, 3 d’abril del 2011

Montilla acusa Mas de dividir del país votant 'Sí' a la independència


Creu que no hauria d'haver participat al 10A perquè 'representa tots els ciutadans' · Com Duran, l'expresident troba incoherent que CiU voti en sentits oposats al carrer i al Parlament

DISSABTE, 2 D'ABRIL DE 2011 14:54 H
El primer secretari del PSC i expresident de la Generalitat, José Montilla, ha criticat la participació del president Artur Mas a la consulta sobre la independència. Montilla ha afirmat que el vot afirmatiu de Mas atia la divisió i li retreu que hi hagi fet perquè 'representa una institució' on s'identifiquen tots els ciutadans de Catalunya. Montilla ha fet seves les crítiques del líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, i també ha subratllat la incoherència que suposa el fet que CiU voti 'Sí' a les consultes i voti en contra de la Llei d'independència que es debatrà el 13 i 14 d'abril al Parlament.
En aquest marc, ha afirmat que 'sembla ser' que Mas ha votat a la consulta 'una cosa' i al Parlament 'votarà en sentit diferent'. 'Això és intentar acontentar tothom, però també és no saber cap a on es va'", ha sentenciat. 

NOTÍCIES RELACIONADES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada