dissabte, 7 de maig del 2011

CiU presentarà una moció al Congrés per demanar que el govern espanyol anticipi el fons de competitivitat


Sánchez-Llibre demana als diputats que hi votin a favor 'per corregir la injustícia que viu Catalunya financerament parlant'

DISSABTE, 7 DE MAIG DE 2011 05:00 H
CiU presentarà una moció al Congrés dels Diputats perquè el govern espanyol anticipi la partida del Fons de competitivitat que correspon a Catalunya per al 2011. El portaveu econòmic de la federació, Josep Sànchez Llibre, que defensarà la moció, ha demanat que tots els diputats catalans hi votin a favor per tal que la Generalitat rebi l'assignació del Fons corresponent a l'exercici del 2011. 'Tots els diputats han de votar favorablement per corregir la injustícia que viu Catalunya financerament parlant', ha dit.
La moció vol aconseguir que el Congrés insti el govern espanyol a realitzar tots els tràmits necessaris perquè es faci efectiva en aquest exercici la transferència a la Generalitat de Catalunya de la bestreta corresponent al Fons de Competitivitat de 2011, en forma de bestreta de tresoreria, d'acord amb la disposició transitòria segona de la Llei 22/2009, de 18 de desembre. 

NOTÍCIES RELACIONADES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada