dilluns, 30 de maig del 2011

Uns 150 indignats reben a Puig a Valls


Data: 28/05/2011

Uns cent cinquanta indignat han rebut aquest dissabte al matí a Valls el conseller d'Interior de laGeneralitatFelip Puig, al crit de 'Puig dimissió!', en protesta per l'actuació policial de divendres a la plaça Catalunya de Barcelona, on segueix l'acampada del moviment 15M. Puig ha arribat poc abans de les 10 hores al Centre Cultural Municipal de Valls per presidir la commemoració del Dia dels Esquadres, per a l'homenatge anual a les forces de seguretat. Els concentrats, a una banda de l'entrada de l'edifici, no han sobrepassat el límit marcat per la policia, i Puig ha passat a uns 20 metres d'ells sense produir-se incidents.

El conseller Puig, ha aprofitat la seva participació alDia de les Esquadres al Camp, per fer una defensa aferrissada del cos policial després dels incidents que es van produir aquest divendres a Barcelona i Lleida. Durant l'acte institucional al centre cultural, que ha durat dues hores els indignats han continuat fent sonora la seva protesta amb crits de 'Puig dimissió!', xiulets i cassoles. També han portat pancartes, com: 'Pim pam Puig' i 'Perill polítics. Treballen per a l'interès general de l'ordre públic'. En tot moment han estat vigilats per una dotzena de mossos uniformats i un parell de furgons policials.

Els concentrats provenien bàsicament de l'acampada de Valls, tot i que també hi ha hagut indignats de les acampades de BarcelonaReus o Tarragona. L'acte institucional de la policia ha comptat amb l'actuació de la Mulassa i de la Colla Vella, els quals també han estat escridassats pels indignats, per que "s'haurien d'haver negat a actuar en un acte de la policia que ahir va deixar més d'un centenar de ferits i alguns de greus en una repressió digna d'altres temps". 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada