dilluns, 25 de juliol del 2011

Entrevista # WikiLeaks Cables de Cambodja i la política

Enviat per Alexa O'Brien a Dll, 07/25/2011 - 02:00
La següent entrevista va ser realitzada amb un cambodjà nord-americà que l'entrevistador conegui personalment com algú que ha escrit extensament sobre temes de Cambodja i és un membre molt actiu de la comunitat de Cambodja als Estats Units i altres països. L'entrevistat va demanar l'anonimat.

L'entrevistat ha vist dues guerres de Cambodja en la dècada de 1970 i 1980, i el cop de 1997, i va tornar a Cambodja per ajudar a la transició en les eleccions de l'ONU en la dècada de 1990.
* Imatge d'Angkor Wat per l'autor

Alexa O'Brien: Per efectes de la nostra discussió, m'agradaria que per pintar un traç gruixut a la política de Cambodja durant el curs de l'alliberament per cable, entre 1994 i 2010. Cobreix molt terreny, que per descomptat no pot cobrir per complet.

Font: Molt bé.

Potser vostè podria començar per donar-me una idea general de l'estructura i el clima en aquests moments en l'actual Cambodja.

El que puc dir ara que la dreta de Cambodja és el país que, sota l'actual lideratge ... el partit de govern actual no ha canviat tant, en comparació amb el que vostè i jo vaig veure, el que sabíem camí de tornada de deu o quinze anys enrere ...

El que estic tractant de dir és que quan els occidentals pensen de Cambodja és un país en desenvolupament més, potser es veuen en el que veuen a la ciutat. Però si vas a deu o quinze quilòmetres de la vida de la ciutat és totalment diferent als cambodjans mitjana ...

... I l'estructura política és la mateixa i les eleccions són només una manera d'indicar al món que Cambodja és obert ... perquè hem de regular les eleccions ... no importa si les eleccions són lliures i justes ...

Per tant, han de demostrar al món que s'estan fent progressos, però en realitat el canvi de fons no hi és per ser trobat.

Com caracteritzaria el desenvolupament de la política exterior dels EUA cap a Cambodja entre el 94 fins al 2011?

La política dels EUA ha estat fins ara de fer amistat amb el govern de Cambodja amb el mateix primer ministre [ Hun Sen ] Des de la dècada de 1980 en realitat, ja que Cambodja ha demostrat tant als EUA que està ajudant a la lluita dels EUA contra una possible amenaça terrorista ...

... Perquè Cambodja té una població molt petita dels musulmans, el Cham. Per tant, pel fet que el sentit de cooperació, els EUA semblen permetre que l'actual líder [ Hun Sen ] Per fer el que vol fer ....
... I des de 1994, sabem que l'actual primer ministre ha estat tractant de fer-se amb el poder, però els EUA no va fer res fins al 1997, després hi va haver un cop d'Estat.

Abans de la guerra contra el terrorisme no era la guerra contra les drogues ... i vostè pot veure això en els cables, que es fa referència a l'intercanvi de formació entre el govern dels EUA, o la DEA, i els grups de treball de tot el Cambodja guerra contra les drogues... De la mateixa manera també amb la guerra contra el terrorisme... És la similitud entre aquests dos enfocaments per part dels EUA en termes de política exterior?

La guerra contra les drogues va començar quan Cambodja era considerat un lloc de trànsit, i potser els EUA només volia que el Govern de Cambodja per fer alguna cosa per aturar el flux de drogues a altres parts del món. I, de fet abans de la cop d'Estat el 1997... Hi havia dos bàndols alhora ... el primer ministre va estar encapçalada pel partit realista [ FUNCINPEC] I el segon primer ministre ... qui és l'actual primer ministre ... ara pertany a la CPP partit.

El general ... que va ser en aquest moment una estrella de general de dues de la policia en elMinisteri de l'Interior... Es va informar que un estret col.laborador del primer ministre, Hun Sen, va estar involucrat en el cultiu de marihuana a la part sud del país ... i llavors el govern estava tractant de mostrar als EUA que estava fent alguna cosa.

Així que el primer ministre va prendre un helicòpter a la cerimònia de cremar ... per destruir el cànnabis. De fet, no van permetre als periodistes a aprofundir dins dels camps de la granja ... ... per presenciar la cerimònia de la crema general.

Així que ... no hi ha manera que puguem confirmar que la finca segueix existint ... i sap que la porció més petita de la marihuana va ser destruïda.

I, es van fer alguns esforços per mostrar a Occident que Cambodja estava fent alguna cosa sobre les drogues, però al mateix temps havia hagut informes de alt nivell la participació de funcionaris en la facilitació del tràfic de drogues... Diverses.

Llavors, què fer? Res. I, tenim informes del Departament d'Estat del tràfic de persones, així que s'han produït al mateix temps.

Has llegit els cables?

He llegit algunes parts del que va passar ..., Hun Sen, informes, diu que els rumors sobre la facció de ...

... Intent d'assassinat?

Intent d'assassinat ... si.

No li va demanar al ministre de l'interior de CPP per investigar ... en lloc d'això va demanar al ministre realistes alineats per investigar els rumors. Així que hi ha una desconfiança en el partit CPP ... i després tenim un president del Senat, Chea Sim, que és també el president del CPP, el president del Partit Popular de Cambodja, va demanar al ministre de Relacions Exteriors, Hor Namhong, Per tractar de persuadir, Hun Sen, per no anar després o castigar els colpistes ...

... Llavors el ministre no lliurar el missatge. Per tant, vostè té tot en la realització que el CPP no és un bloc d'una sola veu ... ..

... Hi ha alguns funcionaris dins del partit que no estan contents amb la forma en Hun Sen s'ocupa dels assumptes de l'estat ... o corre el país ...

... Però, no hi ha res que puguin fer, i els EUA no es molesta a fer res perquè ... bé, sempre que no representa una amenaça directa als interessos nacionals aquí, llavors, no hem fet res.

Seria just dir que la política dels EUA cap a Cambodja està formada per la relació de la Xina amb Cambodja i el fet que hi ha una altra superpotència a la regió que té una relació molt forta amb Cambodja?

Jo no ho veig el factor xinès té res a veure amb la nostra política. Si la nostra política està determinada pels interessos nacionals ... o tal interès estratègic, llavors no importa si és la xinesa o la Unió Soviètica ...
Hem estat testimonis de tornada en els anys vuitanta, quan la Unió Soviètica estava tractant d'ampliar la seva esfera d'influència ... dels EUA va donar suport al moviment guerriller per lluitar .. en contra de la guerra de poder ... em refereixo a la guerra de poder soviètic amb Vietnam per envair Cambodja en el nom ... per desfer-se dels khmers vermells ... els camps de la mort .... Pol Pot.

Ho vam fer d'aquesta manera en els anys vuitanta. Per què? En el moment en què els xinesos l'ajuden als khmers vermells, per descomptat, i no va fer res ... la marxa, ja que considera que la Unió Soviètica era una amenaça més gran per als aliats dels EUA que a la regió.

Ara no hi ha ... no hi ha cap guerra en aquesta part del món ... així que els xinesos van arribar a Cambodja per negoci com qualsevol altres empreses ... però els negocis a Cambodja des de la Xina són de propietat estatal ... que és diferent de les empreses d'Occident.

Cambodja ... no és el que els EUA sap que la presència xinesa hi és ... però què poden fer ... què estan fent ... res.

Anem a parlar sobre la influència de la Xina en termes de vis a vis dels Estats Units.Vostè acaba de dir que les relacions fiscals entre la Xina i Cambodja crear empreses de propietat estatal ... quin tipus d'interessos dels EUA corporatiu són predominantment a Cambodja?

En aquest moment tenim l'empresa Chevron Oilque va adquirir els drets d'exploració al golf de Tailàndia. No recordo exactament el que bloqueja el Govern de Cambodja va signar l'acord amb Chevron.

Tenim una altra empresa amb seu als EUA, així potser ... Jo crec que, ConocoPhillips, Es signa per entrar en això també ...

... I Mobil ... però no sé com es comparteix molt de la seva propietat allà ... però Chevron és més predominant que en termes de negoci del petroli en termes d'exploració de petroli. A part d'això ... No he vist cap principals corporacions dels EUA entrada a Cambodja per establir més de la relació comercial a llarg termini o operacions de negocis allà.

El sistema judicial de Cambodja ha semblat sempre la lluita contra la corrupció. Elsproblemes de dret de la terraper a les poblacions rurals, que després de els Khmers Rojos van ser expulsats de la zona rural de Cambodja, i la legislació en el nom està configurat per permetre que els cambodjans que havien habitat essencialment certes parts de la terra per realment reclamar com a seu ... però la corrupció del sistema judicial impedeix que molts Khmer mitjana de posseir una títol real.

En l'actualitat hi ha algunes escaramusses i protestes en les zones rurals de Cambodjasobre el desallotjament forçós. Em pots dir més sobre això ...?

El desallotjament forçós és gairebé un fet comú. Hi ha hagut informes d'organitzacions locals de drets humans, així com a l'estranger, grups de drets humans tractant de protestes les accions del govern.

Sí Els khmers rojos van destruir tot. No hi ha cap prova per demostrar qui és propietari de què a Cambodja ... però de nou és el deure del Govern de Cambodja per intentar assegurar-se que la seva gent ... els seus pobles indígenes tenen un lloc per viure i un mitjà per guanyar-se la vida .. .

El problemes és que tracten d'usar el "desenvolupament nacional" el termini a costa del seu propi poble, que donen concessió econòmica a les empreses estrangeres.

Així que moltes d'aquestes empreses són de la Xina, Corea del Sud, Vietnam, Japó, i fins i tot Austràlia.Es tracta d'ocupar algunes parts de Cambodja ... on tenen crec ... jo sospito que ells creuen que hi ha alguna cosa de la mineria potencials ... igual que en la part nord-est de la província ... la part nord del país, on l'or és veure ... i en la part oriental del país, on la bauxita s'informa descobrir allà.


I què va passar és el poble ... els indígenes no poden tenir-hi un lloc per tenir tan sols una petita casa per viure ... perquè han de donar cabuda a aquestes empreses estrangeres per fer negocis ...

... I quan es parla d'inversió que vostè pensa que ... bé, així que han de crear llocs de treball i tota la resta a la població local ... en realitat no ... no realment.

Es destrueixen 100 anys i 200 arbres centenaris per fer espai per a les seves operacions mineresi si no pot trobar qualsevol cosa ... la terra és desforestada i es treuen ...

... I la gent del lloc no tenen un lloc per viure, perquè aquesta gent ... el vuitanta per cent de la població són camperols i viuen en el que poden trobar des dels productes forestals com la saba de l'arbre ... i coses per l'estil.

Ara no puc entrar en els boscos més ... perquè el govern ha donat la concessió de la terra incloent els boscos a empreses de capital estranger.

Quan la gent tracta de aixecar-se amb l'ajuda d'alguns grups locals de drets humans per demanar al govern, llavors es va reunir amb la policia tractant de dispersar-los.

Pel que no pot ni tan sols arribar a la cort, en alguns casos.

Com es pot superar la corrupció a Cambodja en el sistema judicial?

L'única persona que pot canviar les coses a Cambodja en aquest moment és el mateix primer ministre.

Ell controla tot o si més no ... ell té tot el poder. Ell pot fer el que vulgui, si té la voluntat de fer-ho.

Però la cosa és que aquestes institucions corruptes hi són per donar-li suport, així ... perquè és més com el mutualisme. D'obrir i tancar i fer una mica de diners i vaig a compartir amb vostès. Jo et suport. Així que no importa el que ... indirectament o directament del Primer Ministre beneficis d'aquest sistema corrupte.

Tothom sap ... el primer ministre ho sap ... que els jutges se'ls suborns abans de pronunciar-se sobre un cas particular ... i molt menys una petició de les persones que enfronten el desallotjament.

Ell sap que ... però, què podem fer. Ell diu: "Bé, anem a tractar de desfer d'aquesta corrupció en el sistema judicial." No obstant això, el que diu és una cosa, i el que fa és alguna cosa diferent, perquè aquesta gent [els jutges] li donen suport.

Això sembla estendre també a una altra institucions ... la premsa ... i els cables cobreixen amb prou claredat els casos de difamació i calúmnia. Em pot dir més sobre la situació i les circumstàncies al voltant dels casos de difamació i calúmnia contra la premsa en tot?

En els anys vuitanta i els noranta i principis de 2000 ... el govern ... les autoritats van tractar amb la premsa d'una manera molt brutal.

Si algú va escriure un article que criticava al govern, o d'un individu o un funcionari públic o oficial ... ell o ella s'enfrontarà amenaces de mort.

Ara ... els periodistes que són crítics amb el govern potser s'enfronten a sancions d'algun tipus ...

Així que avui és una qüestió de forma: "Està bé aquest és l'imperi de la llei. Tot ha de passar pel procés legal", però aquesta gent ... els funcionaris corruptes, amb sang a les seves mans ... que han fet la llei i que va dir: "Si li han criticat que no es va a disparar més". Per descomptat, no els estic citant. El que estic tractant de presentar a vostès és que si et critiquen, "Et portarem als tribunals."

I creguin-me, si vostè va a anar a la cort, vostè va a perdre. A causa que els tribunals ... el jutge escolta a algú, qui va a cridar per telèfon o li diuen, "Mira el que has de decidir la manera com vull que vostè decideixi." I, és un fet ... i gairebé tothom sap a Cambodja que el jutge té la direcció i els suborns.

[Nota: Vegeu en particular 01PHNOMPENH1740]

Anem a parlar sobre l'aspre pel que fa a la situació actual a Cambodja del Khmer.Principalment els funcionaris com Hun Sen es trobaven el ex Khmer Rouge, i la situació, des d'una perspectiva de fora, sembla una delicada i complicada ... ja que molts cambodjans són responsables dels actes de genocidi en contra dels seus propis compatriotes a Cambodja no és el passat llunyà.

Passaré la història una mica i el fons de la pujada al poder del Khmer Roig i la desaparició dels EUA govern republicà recolzat ... llavors també la invasió vietnamita el 1979 i, per descomptat, el Acord de Pau a París el 1991 que van donar origen al que veiem avui.

Els khmers vermells a la dècada de 1970 va lluitar al costat del Vietcong.

Les guerrilles comunistes del Vietnam va lluitar contra la presència dels EUA a Vietnam del Sud, i els vietnamites formats els Khmers Rojos per lluitar contra els EUA recolzada Khmer republicana en general Lon Nol.

Vostè pot jugar una altra vegada la culpa, ja saps, "va començar la guerra, perquè Lol Nol perdut un cop d'Estat per deposar al príncep Sihanouk, El príncep popular de Cambodja ... o l'altre costat es pot dir la raó per Lon Nol va enderrocar el llavors príncep Sihanouk va ser perquè la seva relació estreta aliança amb els guerrillers de Vietnam del Nord, el Vietcong, la lluita contra les tropes nord-americanes a Vietnam del Sud.

Però el fet és que el Vietcong tenia la seva presència a Cambodja ajudant als Khmer Rogue fins que va arribar al poder el 1975.

Hun Sen i altres van ser part d'aquesta guerra contra Occident i també el govern de Cambodja, el prooccidental, pro govern dels Estats Units a Cambodja.

El règim de govern dels EUA recolzat perdut. El Khmer Roig va prendre el poder.

Llavors, dins de la facció pro Khmer té elements xinesos i vietnamites també elements de pro.

Els xinesos pro encapçalat per Pol Potno estava content amb la manera com els vietnamites es va referir al problema fronterer, les disputes territorials, i coses per l'estil. Així, Pol Pot, en una entrevista va dir que volia que Vietnam del Nord per treballar en estreta col.laboració per resoldre el problema de les fronteres d'una vegada per totes.

Els vietnamites ha insistit que "som guanyadors en aquesta part del món, així que serem amics i germans, companyes i companys, com solíem ser. Per què començar a parlar d'aquest tema de la frontera i coses per l'estil, en aquest moment? Permet centrar-se en la reconstrucció de la la reconstrucció després de la guerra. "

No obstant això, el camp de Pol Pot o el camp pro nord-americà - pro republicana Cambodja, anti comunista cambodjà ... ells sospitaven dels vietnamites. Això s'assembla més al seu enemic històric.

Per tant, quan els dirigents del Khmer (cambodjà líders) va seguir parlant dels problemes fronterers ... les qüestions territorials, que irriten els líders vietnamites ...

... Que els va portar a intenses disputes i al final es va dividir en dos camps, i llavors comencen a purgar el pro - Xina ... el camp de Pol Pot no sospitar camarada i van començar a purgar la gent i per això, Hun Sen, i altres van fugir a Vietnam.

I després es va preguntar als vietnamites a retornar i desfer-se dels khmers rojos. Els vietnamites instal.lat un govern, la República Popular de Kampuchéa, Més tard conegut com el Estat de Cambodja, Així com la seva política CPP partit, el Partit Popular de Cambodja.

El seu nom original va ser el Partit Revolucionari Popular de Cambodja, Una cosa així. Pel que es va desfer de la paraula revolucionària. Que seguia el Partit Popular CPP, de Cambodja.

Així que molts d'ells que estan en el poder en aquest moment es troben l'ex Khmer Rouge període.

I, la comunitat internacional es va reunir el 1991, el 23 d'octubre de 1991 al signar l'Acord de Pau de París amb l'esperança de portar la pau per posar fi a la guerra a Cambodja ...

... Però no arribar més lluny pel que fa a com mantenir a Cambodja fora de perill dels seus veïns, els veïns gegants ... és per això que tenim problemes ara amb Tailàndia.

Però una vegada més et puc dir que el problema amb Tailàndia en aquest moment és només una manera de desviar l'atenció dels problemes més crítics de les fronteres orientals ... Vietnam.

Algunes persones tenen caracteritzen a la motivació de Tailàndia com una forma d'ordenar la nacionalització de la gent tailandesa al voltant d'un enemic comú que s'enfronten a les seves lluites internes. Com caracteritzaria vostè l'estratègia de Cambodja per a la diversió que vostè ha esmentat?

Així els cambodjans, en general tenen més de què preocupar pel que fa a perdre la seva identitat, la seva terra, el seu origen ètnic, a continuació, només perdent el temple a la frontera.

Cambodja té més de preocupar més que el temple sol. Tenim el nombre de quilòmetres de fronteres amb Vietnam, i un munt de gent de Cambodja ... incloent a l'oposició estan més preocupats per un acord secret entre el govern actual, el CPP, amb Vietnam sobre els límits territorials [memòria cau de pàgines web].

Tenen por que perdran més territori al Vietnam que acaba de Tailàndia.

Cada país té els seus propis interessos que tenir cura, i a Cambodja, els cambodjans també han de tenir cura ... l'interès suprem és la frontera amb els seus enemics històrics, i els cambodjans temen un major perill de perdre la terra del Vietnam que ho fa per Tailàndia.

Així doncs, el que veiem que passa a Tailàndia ... els problemes interns i que tracten d'utilitzar el tema de la frontera amb Cambodja per elevar tal popularitat.

Però no és només una part de Tailàndia. Cambodja, Hun Sen, sota havia arribat a un acord en2005, 2006... Si ens fixem en el document amb l'exprimer ministre Thaksin Shinawatra ... pel que aquests dos nois són de negocis orientat.

Ells tenen molt en joc en termes de participació en els guanys, de manera que va negociar alguna cosa: "Vostè em dóna el temple ... no fer cap reclam a aquest temple i que estarà d'acord en alguna part de les àrees de solapament al mar, per la qual cosa es pot explorar a la recerca de petroli per a aquest tipus de coses ", o alguna cosa així.

Aquestes ofertes no s'han fet en el primer lloc ... però d'alguna manera a causa de la relació entre aquestes empreses orientades als primers ministres i els seus companys, es van ficar en un acord.

Hi va haver un acord signat memoràndum d'algun tipus entre els dos primers ministres de les dues parts. Alguns cambodjans diuen: "Això no està bé. Per què ens ha de donar d'aquesta part de la nostra terra a una altra persona? "No obstant això, el tailandès fer el mateix," Per què hem d'admetre el Temple de Preah Vihear. "

Això va començar amb els dos primers ministres en el primer lloc ... que té tots els cambodjans en aquesta situació. Un munt de gent que no sé res d'això.

Quina és la font?

Tinc documents diferents. És memoràndum entre els dos primers ministres. El vaig aconseguir dels meus fonts a França, que segueixen de prop els problemes fronterers, i gairebé gairebé qualsevol minut el debat entre Cambodja i Vietnam i Cambodja i Tailàndia.

D'altra banda, respecte a la corrupció en el sistema judicial que va començar a parlar d'abans: tothom ho sap. El EUA i altres països, i especialment els països donants de la Unió Europea i Canadà.

Ells saben que el sistema judicial no funciona. És corrupte.

No hi ha manera que vostè pot tenir una audiència imparcial de qualsevol tipus. Seguim exigint, però els donants es reuneixen cada any a Phnom Penh i demanar al govern: "Hem de fer això, i necessitem fer això." I el govern diu: "Sí que ho farem".

Però després de sortir, igual que un autor nord-americà Joel Brinkleydeclarar en el seu llibre, La Maledicció de Cambodja . Després dels donants es van, tot el que passa enrere de la mateixa manera.

Els nens que van créixer sota el Khmer Rouge són de mitjana edat ara. ¿Creu que la seva experiència té un efecte sobre la potencialitat de la societat civil a Cambodja?

Pel que fa a ...?

Pel que fa a les expectatives pel que fa al que tenen dret a ... la capacitat de la societat civil i la societat civil ... no estic sent irrespectuós o denigrant ... tot just s'assembla a la meva ment que tota una generació de nens i adults a partir de ara mitja han crescut sota un sistema molt opressiu ... Em pregunto si s'afegeix un element de desafiament a la creació de la classe de la societat civil que es pot parlar de la corrupció, i un engendra el que potser disminueix les expectatives de la gent sobre el que és encara possible.

Els nens Khmer Rouge ... hem de potser ells se separen en dos grups: els nens Khmer Rouge, els pares eren soldats del Khmer Roig quadres ... potser no tornaria a on els seus pares eren ... però encara estan lluitant per fer a final de mes ...

Potser es veu la societat en aquest moment ... i de tornada en els seus dies no tenen electricitat ... però ara no tenen electricitat ... pel que pot pensar: "Bé, la vida és molt millor ara". .. però encara han de competir amb la vida de la ciutat, la gent de la ciutat, ja que la majoria d'ells va créixer a la part agrària de manera que la societat en el camp ... així que és difícil per a ells aconseguir integrat, assimilat amb tanta facilitat.

Però quan veuen la corrupció, la injustícia en la societat que potser vulgui fer alguna cosa, però no poden. Ells no poden ... perquè ara és tan opressiu com ho va ser. És simplement prendre una forma diferent.

Vostè ha esmentat a mi l'altre dia que sembla que Cambodja ha tingut una història tan tràgica en els anys setanta, que quan fora el desenvolupament dels esdeveniments a Cambodja, on les persones poden ser assassinats o oprimits, ningú parpelleja un ull ...

Crec que el que recordo és que em tracta de parafrasejar Joel Brinkley, autor de La maledicció de Cambodja i Nova York Times, el periodista guanyador del premi, Qui va dir en una entrevista amb una ràdio australiana d'acollida de llarga Stephen, El Jueves, Juliol del 14 ... em va dir que si el món es va fixar l'estàndard ... quan es tracta de Cambodja ... si el món no coneix més que els khmers rojos, permet dir-ho així, i tot el que passa no és res perquè el Khmer Rouge és tan dolent.

Els Khmers Rojos van matar a un quart de milió del seu propi poble, de manera que si es tracta de només uns centenars d'aquí i allà es moren de fam per l'actual govern, per Hun Sen, com per exemple en el desallotjament de la terra ... no hi ha lloc per viure ... que són persones sense llar ... el que és dolent en això. Només un parell de centenars.

Mig milió. Aquest és l'estàndard que el món s'ha posat de Cambodja. En comparació amb el que va passar amb els khmers vermells ... així que el que ha passat avui no és res.

Dreta. És horrible. Háblame de Hor Nam Hong.

Hor Nam Hong, ara és ministre de Relacions Exteriors. El seu títol complet és vice primer ministre i ministre d'afers exteriors i cooperació internacional. Hor Nam Hong era un diplomàtic de baix règims diferents i en règim de Pol Pot i el seu retorn va ser nomenat líder del campament de reeducació a Phnom Penh ... un ex Escola d'Anglès

Es discuteix que? [Aquesta entrevista va tenir lloc abans del 22 de juliol 2011 Articleprotestes Khmer de Cambodja sobre la reclamació dels EUA cable Rouge]

En realitat no qüestionar-lo. De fet, ell diu simplement: "Bé es va veure obligat simplement a fer el que va fer. Si no, hauria estat assassinat. "

Per tant, que és una excusa, però una gran quantitat de persones que es trobaven allà en aquell camp, sota la seva lideratge que, es va queixar que va informar a una autoritat superior sobre qualsevol cosa que el pres estava fent en aquest camp, i un munt de persones van morir sota el seu rellotge.

Hi ha un cable de 2002, ID de referència 02PHNOMPENH1361. En realitat, vull citar-ne.Aquí diu:
1. (S) INR / B BIO DE 1998 DELS INFORMES QUE ELS COL.LEGUES Hor Namhong li REENVIAR DE NOMENAR ALS SEUS FAMILIARS PER CÀRRECS DEL MINISTERI CLAU. A 1992, EUR / B, el va descriure com un oportunista que faltava seves pròpies bases de poder, però ha guanyat posicions per la recerca d'aliances i fer favors als poderosos líders del SOC.
2. (S) un informe sense data, sense atribuir l'arxiu de l'Ambaixada afirma que: Hor Namhong tornar a Cambodja després de la ROUGE Khmer es va fer càrrec, però no va ser assassinat perquè era un company de classe de Ieng Sary. Es va convertir en cap del camp de Beng TRABEK I ell i la seva dona va col.laborar en l'assassinat de presoners MOLTS. Entre les víctimes es Nanette DE LA REINA germana i el seu marit METEVI (un parent del Sirik Matak). Hor Namhong gairebé mata CHEM SNGUON i la seva família (INCLOENT CHEM Widhya que estava amb el seu pare en el campament) perquè algú ESCOLTAT Widhya escoltant una transmissió de ràdio francesa. Els vietnamites van envair JUST ABANS DE LA FAMÍLIA CHEM seria assassinat. DONA Hor Namhong li va demanar a Ieng SAR PER AJUDAR AL SEU TREBALL filla amb el règim del Khmer Rouge. Va assenyalar que ella va ajudar a Ieng Sary portar un munt de gent per ser assassinats. LA filla va tornar. Després, l'esposa Hor Namhong'S vaig veure la foto de la seva filla a la paret de Tuol Sleng i es va desmaiar.

Ell va guanyar la primera ronda de l'afirmació del líder de partit de l'oposició que Hor Nam Hong era un ex comandant del camp del Khmer Rouge. I després la cort d'apel · lacions francesa va fallar que el líder del partit de l'oposició tenia un cas.

Es tracta simplement de plantejar la qüestió ... es tractava simplement d'afirmar el fet que Hor Nam Hong va ser comandant del camp de fet,.

No estic familiaritzat amb els detalls del cable que vostè cita. El que sí que sé és que, segons informes, Cheng Snguon, és un ministre de Justícia, i va morir. El seu fill Chem Widhya, va ser nomenat per l'ambaixador davant l'ONU per un temps, i ara crec que ell treballa en un altre lloc. Així, hem sentit que Cheng Snguon, el difunt ministre de Justícia es ressenten Hor Nam Hong per la seva acció en aquest camp.

Hi ha tanta gent que podria cobrir, en els cables, no és el rei Sihanouk, i no hi ha Rainsy ...

Sí, el príncep Sihanoukva ser cap d'Estat en els anys 1950 i 1960. Va abdicar el 1955 durant el Primer Regne, I el 1970 va ser deposat pel grup nord-americà pro republicanes dels generals en realitat, i va ser fet presoner durant els anys del Khmer Rouge en el seu propi palau, i d'acord amb autors com el Dr Stephen Morrisen el seu llibre, Per què Vietnam va envair Cambodja: Cultura Política i les causes de la guerra , els vietnamites va enviar una ordre per intentar prendre el palau reial, però els Khmers Rojos van enviar la seva pròpia força d'atac de comandament per desfer-se dels comandaments vietnamites.

Així que, finalment, el xinès va enviar un avió per treure'l de Phnom Penh a, crec, l'últim dia de dues de les forces vietnamites en realitat va entrar a la ciutat capital.

Així que, sí, i després en la dècada de 1980 va ser convidat de nou al capdavant del moviment de resistència. Ell ha tingut diversos títols en la seva ...

I es va retirar el 2006?

Sí Ell es va retirar i ell volia que el seu fill sigui el proper rei.


Sí Sam Rainsy és el fill d'un famós, encara que potser no molt estimat per la família reial en aquest llavors ... un polític ... en realitat el seu nom era Sam Sary.

Per tant, Sam Rainsy va ser educat a França. es va unir a la FUNCIPEC, el moviment monàrquic el 1980.

Després de l'elecció de 1993, general de l'ONU patrocinat, va ser nomenat ministre d'Hisenda.

I ell estava tractant de fer front a les tales massives il.legals pels companys de Hun Sen, negocis afiliats, però va estar a punt de <a href = "http://groups.yahoo.com/group/CambodiaNews/message/5958"> va ser assassinat per els grups anàrquics que operen els il.legals en algunes parts del país.

Per tant, crec que el seu esforç incansable per fer front a la corrupció, la pèrdua de nacionals de l'estat de revista, ho va fer algú, no li agradava un munt de gent, perquè em fa mal assumptes d'altres persones, interessos personals, i coses per l'estil, de manera que el va degradar.

El partit realista treballar a l'uníson amb la part del CPP perquè l'acomiadin.

Cable 09PHNOMPENH270, Es titula "La participació minoria musulmana CAMBODJA a través del diàleg i la diplomàcia"

En realitat, fins ara l'enfocament dels EUA a la comunitat musulmana a Cambodja ha estat un èxit, i alguns funcionaris dels EUA m'han preguntat, "Hi ha quelcom que hem de fer més que veure potser més?" Li vaig dir: "No els abandonarà." Els musulmans són abandonats pel govern central en un munt de llocs: a les Filipines ... a Tailàndia.

Quan es desconnecta, llavors qualsevol pot venir i convèncer-lo que faci el que vulgui que facis. Per tant, jo diria que, amb ells, simplement no ho fan impossible.

Tenen programes per donar a algunes màquines de cosir, i la formació professional ... coses així. Treballa molt bé

Moltes gràcies pel teu temps.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada