dijous, 28 d’octubre del 2010

El PP català premia la regidora que va votar a favor que onegés la estelada


18
SERÀ LA NÚMERO DOS PER GIRONA

La direcció del PP català ha donat a conèixer als integrants de les seves llistes electorals per a les eleccions catalanes. La sorpresa, la inclusió com a número dos per Girona de Laura Galiana, la regidora que va votar a favor que onegés la bandera independentista al consistori de Palafrugell.

2010-10-27

LLIBERTAT DIGITAL
El Partit Popular de Catalunya ha fet públics en els últims dies els noms propis que compondran les seves llistes electorals per a les pròximes eleccions autonòmiques, que se celebraran el 28 de novembre. Fins ara es coneixia la exclusió de veterans dirigents del partit, com Daniel Sirera. Però hi ha més sorpreses.

L'única regidora del PP a la localitat gironina Palafrugell, Laura Galiana Garcia, que en els últims comicis va concórrer al número cinc de la llista per Girona ha estat premiada per la direcció regional popular i puja fins al lloc número dos.

Galiana va saltar als mitjans de comunicació a finals d'agost de 2008 quan amb el seu vot, el PP va recolzar que onegés a l'ajuntament de Palafrugell l'estelada, el símbol de l'independentisme català, amb motiu de la Diada, que se celebra cada 11 de setembre .

La regidora popular només va posar una condició al seu suport a la moció presentada per nacionalistes i independentista del municipi: que l'ensenya no onegés en un lloc destacat del balcó, proposta que va ser ràpidament acceptada pels impulsors de la moció. A més, tot i que l'acte és il legal el va defensar assegurant que era "només simbòlic".

Relacionat:  Sánchez Camacho exclou Daniel Sirera de les llistes


Font: l'Original

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada